Cele mai cool accesorii pentru primăvara aceasta


Frumuseţe
30/03/2021

Ca să începem articolul cu un mare spoiler, cuvintele acestui sezon sunt: handmade și vintage.

Iată 3 tipuri de accesorii pentru primăvara aceasta, care îți vor reîmprospăta outfiturile și care te vor face să te simți extraordinar chiar și în cele mai obișnuite zile.

Pălării de primăvară

Pălăriile sunt în general un accesoriu foarte puternic, care ar scoate și cel mai banal outfit din anonimat, iar primăvară este momentul perfect să vezi ce stil de pălării ți se potrivește cel mai bine.

fata cu bereta portocalie

Beretele intră în categoria de pălării la modă în acest sezon, iar vestea bună este că ai de unde alege în această categorie în cele mai multe magazine cu haine vintage. Învață cum să o porți corect urmărind un tutorial scurt online și asorteaz-o mereu cu alte elemente din ținuta pe care o porți.

Eșarfe de primăvară

Primăvara pare cel mai bun sezon pentru a purta cele mai interesante eșarfe. Anul acesta încep să își facă apariția materialele pictate manual, cu imprimeuri create de artiști locali prin tot felul de metode inedite. Găsește o astfel de piesă, care să se potrivească cu garderoba și stilul tău și poartă eșarfa în cât mai multe feluri posibile ca să profiți la maximum de tot ce îți poate oferi o astfel de creație unică.
masa colorata

Bijuterii de primăvară

Rămânând în aceeași notă a afacerilor locale, în această primăvară, cel mai mare trend în ceea ce privește accesoriile sunt bijuteriile lucrate manual. Bijuteriile artizanale au câștigat o mare popularitate în ultima vreme, oamenii începând să pună mai mare preț pe cât de unică este o bijuterie, pe modul în care a fost creată, dar și din ce materiale a fost realizată.

După cum ai văzut din cele 3 sugestii de mai sus, în ultimul an, sustenabilitatea și unicitatea au devenit valori apreciate de publicul larg. Alături de acestea, și susținerea micilor afaceri și a artiștilor locali au devenit aspecte foarte importante pentru momentele în care vrem să achiziționăm un accesoriu. Magazinele de piese vintage par mai actuale ca niciodată, iar anul acesta pare că cel mai important lucru este să îți găsești stilul personal și să te simți bine cu ținutele și accesoriile pe care le porți.