Cele mai bune trucuri pentru zilele la plajă


Frumuseţe
23/07/2020

Zilele la plajă tocmai au devenit mai bune. Citește trucurile de mai jos și inspiră-te pentru următoarea ta escapadă pe litoral.

Zilele la plajă tocmai au devenit mai bune. Citește trucurile de mai jos și inspiră-te pentru următoarea ta escapadă pe litoral.

1. Rămâi hidratat

O băutură rece într-o zi călduroasă de vară sună ca un vis. Dacă nu ai la dispoziție o ladă frigorifică pentru asta, pune seara la congelator toate băuturile pe care îți dorești să le iei la plajă a doua zi. Ai grijă ca sticlele să nu fie complet pline, ca să nu se spargă în congelator după ce îngheață și volumul lichidului începe să crească. Pune totul într-o geantă și a doua zi te vei bucura de o băutură rece ori de câte ori ți se va face sete.

2. Fără nisip pe prosop

Știi acele huse pentru saltea care au marginea elastică? Dacă le pui cu susul în jos și plasezi în colțuri gențile de plajă, marginile vor sta ridicate și vei putea să te relaxezi liniștit fără urmă de nisip pe prosop.

3. Păstrează lucrurile prețioase în siguranță

Toată echipa de distracție vrea să meargă în apă, iar bagajele rămân complet nesupravegheate? Ia-ți tubul de deodorant stick Old Spice Deep Sea pe care tocmai l-ai terminat și transformă-l în ascunzătoarea ta de comori. Ascunde înăuntru banii, cardurile, actele personale și cheile de la mașină și poți să te distrezi fără grijă. Mirosul său irezistibil va atrage atenția asupra ta, în timp ce ambalajul inconfundabil de Old Spice îți va proteja lucrurile de preț.

Fiecare zi la plajă este un prilej de distracție și de relaxare de care trebui să te bucuri pe deplin. Încearcă acest trucuri și vezi cum fiecare zi la plajă tocmai a devenit mai bună.