7 sfaturi pentru hidratarea părului după o iarnă lungă


Frumuseţe
2/03/2021

Temperaturile scăzute ale sezonului rece sunt un mare dușman al părului fericit.

  1. Un sfat foarte bun pentru un păr hidratat și strălucitor este să incluzi metode de hidratare a părului la fiecare spălare, dar și între spălări, astfel încât nu va trebui să te bazezi pe un miracol după un tratament intens și complet de hidratare o dată la ceva vreme.

  2. Indiferent ce șampon folosești, asigură-te că folosești acest produs exclusiv la rădăcina părului, astfel încât să nu usuci exclusiv vârfurile și lungimile părului.

  3. Dacă îți simți părul extra uscat, dar nu ai foarte mult timp la dispoziție, poți aplica balsamul atât înainte, cât și după șamponare.

  4. Când ai totuși mai mult timp la dispoziție, după ce îți șamponezi părul, aplică o mască și încearcă să aștepți cât mai mult timp până o clătești. Un pas în plus pentru acest sfat ar fi să îți acoperi părul cu un prosop cald ca să intensifici acțiunea ingredientelor hrănitoare.

  5. Între spălări, este o idee foarte bună să aplici câteva picături de ulei hidratant pe lungimea părului, dar mai ales în zona vârfurilor.

  6. Nu uita că hidratarea părului începe mereu de la rădăcină, iar un scalp sănătos și hidratat asigură și un păr hidratat și sănătos. Alege un produs de calitate care să încurajeze creșterea părului.

  7. Cea mai bună soluție este să găsești o gamă de produse care să conțină toate aceste elemente, cum ar fi noua gamă Pantene Pro-V Miracles Strong&Long.

Toate aceste sfaturi pentru îngrijirea părului îți vor oferi rezultatele pe care ți le dorești indiferent de sezon. Nu uita de clasicul sfat legat de temperatura la care îți stilizezi părul, dar și de temperatura apei cu care îl speli, iar hidratarea și strălucirea șuvițelor tale va reveni în curând, fără prea mult efort.