5 lucruri curajoase pe care le poți face fără să transpiri


Frumuseţe
31/08/2021

Definiția curajului? Să-ți fie frică și totuși să nu renunți! Iar dacă adaugi și niște distracție în mix, lucrurile sunt și mai bune.

Așa că am pregătit pentru tine o listă cu 5 activități de vară cool și masculine care, de obicei, te-ar face să transpiri, dar acum nu, deoarece ai stick-ul Old Spice de partea ta.

1

Vorbitul în public este una dintre cele mai mari frici a oamenilor. Deci, dacă vrei cu adevărat să pui la încercare stick-ul Old Spice, încearcă să convingi un trib din jungla Amazonului că le ești prieten, nu dușman, în timp ce te amenință cu sulițele. Sau mai bine încearcă să-ți faci propriul canal Youtube.

Or play insert game with talking with friends to get your public speaking skills up. Gândește-te la ceva masculin, care te interesează și pe care vrei să îl împărtășești cu lumea și dă-i fă o încercare . Și lasă transpirația sau urmele de umezeală în seama deodorantului stick Old Spice, care se usucă mai repede decât roll-on-ul*.

*Old Spice Roll-on

2

Credem că norocul este în favoarea celor curajoși, care își asumă riscuri. De aceea, activitatea numărul 2 (white-water rafting) nu este pentru cei slabi de înger, mai ales dacă încerci o vale abruptă sau o viteză mare a apei. Din fericire, vei avea căști pentru protecție, dar nu uita nici de protecția împotriva transpirației. Deodorantul Old Spice stick are un conținut mai mic de apă și este mai concentrat * a.k.a. îți va oferi o protecție foarte eficientă împotriva transpirației.

*decât Old Spice roll-on

3

Este timpul să-ți faci curaj și să încerci experiența kitesurfing. Acest sport combină wake-boardingul, windsurfingul și parapanta. În România, vei găsi școli de kitesurf în Constanța. Și fiindcă ai suficientă apă în jurul tău, chiar nu mai ai nevoie și de urmele de umezeală de la subraț. Treci la stick-ul Old Spice și bucură-te de acest sport spectaculos, fără transpirație.

4

Să faci bungee e un act de curaj, iar cu deodorantul stick Old Spice nu vei transpira câtuși de puțin. În plus, te vei simți mai confortabil, deoarece stick-ul se usucă mai repede și nu lasă urme de umezeală enervante. Desigur, partea de confort pentru săriturile în sine nu a fost luată în considerare. Poți încerca acest lucru sau ceva mai sigur pentru a impresiona doamnele, cum ar fi să gătești o cină romantică, demnă de un Chef.

5

Și nu în ultimul rând, dacă îți place ideea de zbor, poți încerca parapanta. Dacă ești la prima încercare, vei avea nevoie de un instructor. Părțile de speriat și care te vor face să transpiri (dacă nu porți deodorantul stick Old Spice, desigur) sunt decolarea (în cazul parapantei) și săritura (pentru parașutism). Odată ajuns în aer, experiența te va face să te relaxezi și să zbori ca o pasăre.

Orice act de curaj vei încerca vara aceasta, nu transpira gândindu-te la detalii și amintește-ți că ai spate cu stick-ul Old Spice sau, mai bine spus, subraț ... oricum, ai înțeles tu!