5 idei romantice de machiaj pentru Valentine’s Day


Frumuseţe
3/06/2024

Valentine’s Day e încă un motiv ca să ne sărbătorim dragostea și să petrecem timp alături de persoana iubită.

Dar, înainte să te lași învăluită în iubire, trebuie să te gândești la ce machiaj să alegi pentru întâlnire.

Buze roșii

Nu vei da greș niciodată cu un ruj în nuanțe de roșu. Poți alege un roșu aprins sau un vișiniu, întrucât buzele închise la culoare sunt în tendințe în acest sezon. În rest, păstrează machiajul cât mai simplu: gene evidențiate cu mascara și un cat eye subtil. Pe ten poți să aplici pudră sau alt produs iluminator pentru a obține un look final de senzație. Ar fi o idee bună să alegi un ruj rezistent.

Strălucire pentru o seară specială

Dacă aveți un program mai special în seara de Valentine’s Day, atunci poți încerca un look mai extravagant și mai strălucitor. În acest sezon se poartă machiajul cu sclipici în zona ochilor. Poți aplica sclipiciul fie în colțul extern al ochilor, spre pomeți, fie pe pleoapa superioară. Sau poți aplica sclipici auriu sub pleoapa inferioară. Păstrează restul machiajului foarte simplu și natural.

Machiaj roz

Dacă nu preferi să porți rozul ca nuanță predominantă a ținutei tale, o poți include în machiajul tău. Ai observat machiajul superb purtat de actrița Sophia Bush la diverse evenimente? Aceasta alege o nuanță puternică de roz pe pleoapa superioară, iar pleoapa inferioară este conturată cu eyeliner mov. O combinație inedită, dar în tendințe. Pe buze se folosește un ruj în nuanță nude. Machiaj în tonuri nude Dacă nu preferi machiajul în culori puternice sau nu vrei să distragi privirile de la outfit, poartă un machiaj în tonuri nude. Jennifer Lopez este maestră când vine vorba de look în tonuri nude. Alege un ruj cu subtonuri roz sau de piersică pentru a păstra totuși o nuanță vie și poți pune puțin fard auriu în colțurile ochilor, pentru un efect special.

Privire hipnotizantă

Dacă vrei să-l (re)cucerești dintr-o privire, încearcă un machiaj smokey eyes plus o atitudine pe măsură. Cu siguranță nu-și va mai lua privirea de la tine!

Orice look ai alege, folosește produse de calitate care să nu se întindă pe tot parcursul serii. În cazul în care, totuși, s-a întâmplat ca machiajul să se transfere și pe haine, nu intra în panică: în 24 de ore de la incident, folosește un căpăcel de Lenor Detergent în timpul spălării, iar petele vor dispărea, iar țesătura nu va fi afectată.