3 minute ca să-ți repari părul, chiar și după 3 luni de degradare


Frumuseţe
12/03/2021

Citește cum, în 3 minute!

1 minut de negociere cu părul tău.

Știi foarte bine că părul tău e fericit dacă îl îngrijești cu măști și tratamente zi de zi. În schimb, tu ești fericită, dacă îi schimbi culoarea sau culorile, coafura și styling-ul și dacă te bucuri de viață din plin: de soare, vânt, căldură și apoi aer condiționat, schimbări de vreme și de multiple aventuri.

Din fericire există o soluție care vă face fericiți pe amândoi. Balsamul Pantene Repair & Protect 3 Minute Miracle repară 3 luni de degradare în 3 minute și oferă părului tratamentul pe care și-l dorește, mult mai repede și mai eficient.

Și pentru că nu este suficient să te gândești la o soluție pentru păr deteriorat, dar și la una potrivită tipului tău de păr...Pantene 3 Minutes Miracle mai are un avantaj: Este un balsam ușor, potrivit chiar și părului fin și care se îngrașă ușor, pentru ca tu să nu fii nevoită să faci un compromis între sănătatea părului tău și un volum de invidiat. Practic Pantene 3 Minutes Miracle îți oferă puterea unui tratament profund sub forma unui balsam pe care îl poți folosi de fiecare dată când îți speli părul, pentru un păr 100% mai puternic și cu mai mult volum. Formula ProV inteligentă, îmbogățită cu antioxidanți, hidratează părul fără a-l îngreuna, lăsându-l strălucitor și viguros. Ai așadar la dispoziție o mască de 3 minute perfectă pentru un păr deteriorat. Analizează cu atenție tipul tău de păr, pentru a vedea de ce alte produse mai ai nevoie, pe lângă balsam, în cazul părului uscat, tern, electrizat, colorat și așa mai departe.

Încă 1 minut ca să afli cum folosești Pantene 3 Minutes Miracle!

Balsamul Pantene 3MM, cu o formulă ușoară și delicată, ideal pentru părul fin și subțire, hidratează fiecare șuviță fără să îngreuneze firul și nu grăbește procesul de îngrășare.

În numai 3 minute, repari stricăciunile acumulate în 3 luni și îți rămâne suficient timp liber pentru orice altceva îți dorești. În plus, pentru că frumusețea vine din interior, balsamul hidratează părul din interior spre exterior și oferă părului strălucirea pe care ți-o dorești. Iar părul tău va fi aranjat direct din duș, pentru că balsamul potrivit îți hidratează părul și îl ajută să se aranjeze frumos de la sine, fără efort sau ustensile sofisticate.

Ești atât de eficientă, încât ai timp să afli și despre produsele ce completează acțiunea balsamului, pentru ca ritualul tău de îngrijire să fie complet. Cum ar fi, faptul că trebuie să folosești șamponul potrivit pentru tipul tău de păr. Pentru că părul tău are nevoie, ca și corpul tău de o alimentație bogată, hrănește-l cu nutrienții, anti-oxidanții și lipidele de care are nevoie și transformă-l în cea mai frumoasă versiune a sa cu șamponul Pantene Repair & Protect pentru un păr care nu se rupe ușor și este strălucitor.