2 minute ca să transformi părul deteriorat într-un păr ce îi lasă pe toți mască


Frumuseţe
12/03/2021

Află cum în doar 2 minute de lectură!

Zeci de întâlniri urgente la care trebuie să arăți perfect. Sute de selfie-uri care vrei să uimească pe toată lumea. Zeci de ore de hairstyling pentru a avea părul pe care ți-l dorești. Ținând cont de toate provocările pe care părul nostru le înfruntă zilnic, nu este de mirare că ne confruntăm cu problema părului deteriorat dincând în când.

Cu toate acestea, există tratamente care îi pot reda sănătatea și strălucirea în doar 2 minute, astfel încât să fii perfect pregătită și pentru următorul Instastory.

Dar să vedem întâi...

Ce înseamnă un păr deteriorat?

Părul tău poate suferi fie din cauza vopsitului frecvent, sau a coafurilor sofisticate, a tratamentelor chimice sau pur și simplu, datorita stresului cotidian care își pune amprenta asupra lui.Deteriorarea se produce în interiorul și exteriorul firelor și lasă părul cu un aspect tern, uscat. Fără să mai stăm mult ladiscuții, uite cum iți dai seama dacă părul tău este deteriorat, de ce fel de deteriorare suferă și care este cel mai potrivit tratament regenerator de care ai nevoie, ca să-ți readuci părul înapoi la starea sănătoasă.

Ce semnale de alarmă îți dă părul atunci când este deteriorat?

Vârfurile despicate, senzația de păr aspru, ruperea firelor și aspectul tern.

Cum îl repari astfel încât să fii mereu gata de următoarea provocare?

Îngrijirea părului este esențială, dacă vrei să reduci semnele vizibile ale deteriorării.

Hai să explorăm ce opțiuni ai, în încă 1 minut și 30 de secunde de lectură:

În primul rând printr-o îngrijire adecvată care îți răpește doar 2 minute din timpul tău: Masca de păr Pantene Pro-V Repair& Protect.

În doar 2 minute oferă o hidratare intensă părului deteriorat și stresat, pentru un aspect neted și lucios. Totodată, in timp ce hrănește părul cu nutrienți activi Pro-V, combate instant semnele deteriorării părului cu ajutorul Vitaminei B5, lipidelor și antoxidanților. În plus, ajută și la păstrarea hidratării pentru a lupta împotriva semenlor deteriorării cauzate de coafatul excesiv, previne formarea vârfurilor despicate, conferă părului un aspect sănătos, strălucitor și mătăsos. Timpul tău este prețios, dar bineînțeles că poți lăsa mai mult timp masca dacă părul tău are nevoie de un îngrijire suplimentară, în timp ce te scufunzi în baie sau termini de văzut filmul preferat. Nu numai că va oferi părului tău un aspect sănătos, dar va ajuta și la remedierea deteriorării, chiar din interior.

Iar acum, în secundele rămase, află repede...

Cum se aplică în mod corect masca de păr?

După spălarea părulului, după ce ai stors excesul de apă cu ajutorul unui prosop de microfibre sau al unui tricou de bumbac și după ce ai împărțit părul pe secțiuni, aplică masca în felul următor: Concentrându-te pe zona de mijloc și pe vârfurile firelor de păr, masează delicat produsul în păr printr-o mișcare descendentă, timp de 30 de secunde. Asta va permite produsului să penetreze și să sigileze cuticulele firelor de păr, pentru mai multă strălucire. Lasă apoi masca să acționeze și ulterior, clătește cu apădin abundență. Cu

Masca de păr Pantene Pro-V Repair& Protect, totul va dura doar 2 minute, exact cât ți-a luat ca să citești acest articol. Ai timp acum să descoperi și alte sfaturi utile pentru un păr sănătos mereu.