1 minut ca să-ți repari părul, chiar și după 6 luni de deteriorare


Frumuseţe
12/03/2021

Află cum, într-un articol de 1 minut!

Buclat, întins, creț din nou, bucle mari, iarăși drept, blond, roșcat, castaniu, blond auriu, roșcat șampanie, etc. Joaca cu părul nostru nu încetează niciodată și nici nu am vrea pentru că este atât de atât de distractiv să arăți excelent și să-ți exprimi toate nuanțele personalității tale.

Dar miracolele frumuseții provoacă și deteriorarea firului de păr, lăsându-l sărac în nutrienți, fin, despicat, electrizat, uscat și deteriorat. Din fericire, există acum fiolele 1 Minute Rescuede la Pantene, care repară chiar și 6 luni de deteriorare într-un singur minut de tratament.

Află în câteva secunde cum poți repara părul în 1 minut!

Din fericire, ai de partea ta puterea nutritivă a formulei intense și super concentrate Pantene Pro-V. O singură fiolă 1 Minute Rescue ajută la repararea a până la 6 luni de semne vizibile de degradare a părului, datorate coafării, uscării cu fonul, decolorării și așa mai departe. În plus, fiolele 1 Minute Rescue ajută la repararea în profunzime a părului, transformând chiar și cel mai deteriorat si uscat păr într-un păr Pantene: vizibil mai sănătos, strălucitor și puternic.

În câteva secunde află și cum aplici produsul!

Cel mai puternic produs Pantene pentru repararea părului deteriorat este conține ingrediente concentrate care pot acționa într-un minut, lăsându-ți părul moale și mătăsos. Folosește-l în câțiva pași simpli: după spălare cu șampon Pantene, golește in palma conținutul fiolei Pantene Pro-v, aplică pe părul umed și masează pe lungimea și vârfurile acestuia. Lasă formula să acționeze timp de un minut și apoi clătește abundent. Pentru rezultate optime, folosește de 1-2 ori pe săptămână.

E timpul deci să te joci din nou, apoi să repari părul tău și să îi dai restart într-un minut, exact cât a durat să citești acest articol.