FRUMUSEȚE

9 lucruri pe care trebuie să le iei neapărat cu tine când pleci în vacanță

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

9 lucruri pe care trebuie să le iei neapărat cu tine când pleci în vacanță

9 lucruri pe care trebuie să le iei neapărat cu tine când pleci în vacanță bagaje lista vacanta lifehack cum sa impachetezi pregatiri de vacanta ce sa iau cu mine in vacanta

Dacă nu ești o fire extrem de organizată și întotdeauna îți faci bagajul pe ultima sută de metri, probabil ți s-a întâmplat de multe ori să uiți lucruri importante sau să iei cu tine obiecte inutile. Pentru cei care se regăsesc în această descriere, cea mai eficientă soluție este realizarea unei liste în avans, pe care trebuie să o bifeze înainte de a ieși din casă.

Atunci când îți faci bagajul trebuie să ții cont de mai multe aspecte, printre care: destinația călătoriei, durata vacanței, greutatea permisă de compania aeriană și, nu în ultimul rând, restricțiile impuse de controlul de securitate din aeroport. Astfel, te asiguri că iei cu tine doar lucrurile de care ai nevoie. Iată o listă cu nouă dintre acestea obiecte esențiale.

1. Actele de identitate

Fără buletin sau pașaport nu poți părăsi țara, așadar, dacă le uiți acasă, ai toate șansele să pierzi zborul. Dacă pleci în vacanță cu mașina, permisul de conducere, talonul și asigurarea sunt și ele obligatorii.

2. Banii de vacanță

O parte din banii de vacanță trebuie să fie pe card, iar cealaltă parte trebuie să fie cash, pentru diferite situații neprevăzute.

3. Gadgeturile preferate

Lipsa aparatului foto, a camerei video, a tabletei sau laptopului îți poate strica întreaga călătorie. Dacă uiți acasă aceste gadgeturi, vei putea imortaliza amintiri din vacanță doar cu telefonul.

4. Încărcătoare și adaptoare

Dacă vrei să eviți cheltuielile suplimentare, nu uita acasă încărcătoarele de telefon, laptop sau cele pentru aparatele foto.

5. Medicamente

Asigură-te că ai cu tine o mică trusă cu medicamente, astfel încât să nu mai pierzi timp și bani la farmaciile de lângă hotel. Pastilele pentru febră, dureri de cap sau indigestie sunt necesare în orice călătorie.

6. Produse de îngrijire personală

Deși sunt produse pe care le poți înlocui, periuța și pasta de dinți, gelul de duș, șamponul, crema de față, fardurile sau aparatul de ras merită toată atenția ta atunci când îți faci bagajul. Cu atât mai mult cu cât obișnuiești să folosești produse speciale precum aparatele de ras Gillette sau Gillette Venus, adaptate nevoilor tale. Atunci când vrei să ai pielea catifelată după ras sau epilat este bine să rămâi fidel produselor care te-au încântat până acum. Schimbările nu se fac în vacanță, poți ri-sca iritații.

7. Hainele potrivite

Prima regulă este să îți faci câte o ținută pentru fiecare zi, astfel încât să nu cari jumătate din garderobă într-o vacanță de o săptămână. Chiar dacă poți estima starea vremii în funcție de sezon, verifică prognoza atunci când îți faci bagajul. Nu uita accesoriile de sezon: costum de baie, ochelari de soare, pălărie.

8. Încă o pereche de încălțări

Încălțămintea ocupă mult loc în bagaj, dar cu toate acestea e necesar să ai la tine o pereche sau două în plus, pe lângă cea pe care o porți la plecare.

9. Cartea favorită

În timp ce aștepți îmbarcarea, pe drum sau atunci când stai la plajă, vei simți nevoia să te relaxezi citind una din cărțile tale preferate. Deci, nu uita să o pui pe lista priorităților înainte să închizi bagajul.

Așadar, pentru o vacanță perfectă, fără griji, asigură-te că ai bifat toate cele nouă lucruri de mai sus înainte de a închide valiza.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri