FRUMUSEȚE

Alege perechea de jeans perfectă pentru silueta ta

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Descoperă trucurile noastre pentru a-ți alege blugii potriviți. Urmează-ne sfaturile și vei avea o ținută perfectă.

5 trucuri: Cum să alegi blugii perfecți | Youtil

Dacă să îți găsești perechea de blugi perfectă este un adevărat chin pentru tine, aceste 10 trucuri cu siguranță te vor ajuta să găsești mult mai ușor perechea de jeans care te va pune în evidență în orice situație.

1. Buzunarele de la spate

Acestea sunt detaliul care pot face dintr-o pereche de jeans un real succes sau un dezastru. Poziționarea incorectă a buzunarelor de la spate îți poate modifica silueta într-un mod negativ. Acestea trebuie să fie de dimensiuni medii, să fie apropriate unul de celălalt și să fie plasate în punctul care iese cel mai tare în relief.

2. Blugii prea strâmți

Materialul din care sunt făcuți blugii se poate întinde destul de ușor, dar acest lucru nu ar trebui să te încurajeze să achiziționezi o pereche de jeans puțin cam strâmtă în speranța că la un moment dat îți va veni cum trebuie. Pe lângă gradul scăzut de confort pe care îl are, o pereche prea strâmtă nu te va ajuta nici din punct de vedere estetic, mărimile prea mici având tendința să se încrețească în spatele genunchilor.

3. Blugii prespălați

Când vine vorba de blugii prespălați trebuie să ai mare grijă la modul în care sunt dispuse zonele mai deschise. Cea mai simplă variantă este să alegi articole din denim într-o nuanță cât mai închisă și uniformă. Dacă totuși îți dorești o pereche de blugi prespălați în garderoba ta, atunci ai grijă ca zonele mai deschise la culoare să fie plasate peste părțile corpului pe care dorești să le evidențiezi mai mult.

4. Optează pentru un material mai elastic

Dacă îți dorești ca noua ta pereche de jeans să fie super confortabilă, alege denimul strech. Procentul ideal de elastan din compoziția blugilor tăi nu ar trebui să depășească 2% și ar trebui să speli blugii la o temperatură medie, astfel încât fibrele de elastan să nu se întindă prea tare. Cel mai bun sfat este să urmezi instrucțiunile de spălare și să folosești un detergent care poate fi utilizat și la temperaturi mai scăzute, cum ar fi Ariel Allin1 PODS.

5. Blugii cu talie medie

Dacă îți dorești ca zona abdomenului să nu fie chiar punctul de focus al ținutei tale, atunci evită blugii cu talie joasă sau blugii cu talie foarte înaltă și elastică. Alege o pereche de jeans cu talie medie și buzunare false care îți vor pune în evidență silueta armonioasă.

Știm că perechea ideală de jeans este esențială pentru orice garderobă reușită, dar că nu este foarte ușor de găsit. Sperăm că aceste sfaturi te vor ajuta la următoarea sesiune de cumpărături, dar și în organizarea corectă a dulapului.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri