Informații relevante despre publicitate și reclame online personalizate

Scopul nostru este să vă oferim o călătorie interesantă, plăcută și personalizată alături de noi și de mărcile familiei P&G. Vom face acest lucru încercând să ne configurăm comunicările comerciale în jurul a ceea ce vă place cel mai mult, evitând să vă trimitem propuneri care nu corespund intereselor dumneavoastră sau să vă prezentăm reclame pe care le-ați vizualizat deja de multe ori. Cum vom face acest lucru?

• Combinând datele pentru a personaliza mai bine comunicările noastre în funcție de interesele dumneavoastră. Putem, conform interesului nostru legitim, să vă îmbogățim datele de înregistrare și datele pe care ni le dezvăluiți atunci când interacționați cu serviciile noastre (preferințe privind mărci, cupoane etc.), cu atribute, interese, date demografice obținute din surse disponibile comercial sau de la alți terți. În mod similar, dacă ați acceptat modulele noastre cookie de publicitate țintită sau tehnologii similare pe pagina P&G sau, în unele cazuri, pe site-uri web sau aplicații ale terților, este posibil să suplimentăm datele obținute prin modulele noastre cookie de publicitate țintită cu alte informații pe care ni le furnizați atunci când creați un cont sau când interacționați cu serviciile noastre.

Vom procesa aceste date, inclusiv prin mijloace automate, pentru a ne personaliza conținutul și ofertele prin e-mail, online (de exemplu, pe platforme terțe, inclusiv platforme de socializare) și offline (de exemplu prin poștă, în format fizic), dacă ați consimțit să primiți materiale comerciale de la noi.

• Prin reclame pentru profiluri asemănătoare. Pe baza interesului nostru legitim, vom analiza, de asemenea, datele dumneavoastră și pentru a identifica contacte noi, care, având un profil asemănător cu al dumneavoastră, ar putea fi interesate să primească informații de la noi. De exemplu, P&G și afiliații săi vă pot încărca adresa de e-mail codificată pe Facebook, solicitând acestei rețele de socializare să trimită reclamele noastre și persoanelor care au interese similare cu ale dumneavoastră, inclusiv în alte țări, pe baza datelor pe care le are cu privire la dumneavoastră și alte persoane.
 
• Utilizând datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă contacta prin intermediul canalelor online. Dacă ați consimțit să primiți comunicări comerciale de la noi, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal codificate (adică adresa de e-mail, numărul de telefon sau ID-ul dumneavoastră de publicitate pe mobil) pentru a vă trimite reclame pe canalele online (de exemplu, pe contul dumneavoastră de socializare). Vom face acest lucru într-un mod care vă respectă confidențialitatea, utilizând date și parteneri selectați cu atenție. Mai exact, vom partaja datele dumneavoastră cu caracter personal cu terți care ne oferă servicii de publicitate personalizate, inclusiv platforme de socializare. Folosim astfel de servicii pentru a potrivi informațiile codificate pe care le deținem cu datele cu caracter personal din baza lor de date, pentru a crea audiențe personalizate și pentru a adapta publicitatea la interesele dumneavoastră pe internet, inclusiv în rețelele de socializare, în măsura permisă de legea aplicabilă.

Aceasta ne va ajuta să vă trimitem astfel mai multe reclame online relevante (oferte, informații despre produse și inovații) și, de asemenea, să vă prezentăm mai puține reclame, deoarece vom ști când v-am difuzat deja o anumită reclamă și vă putem exclude de la comunicări ulterioare pe aceeași temă. Majoritatea clienților noștri apreciază faptul că nu dorim să le prezentăm reclame despre produse de care nu sunt interesați sau pe care le-am prezentat de mai multe ori în trecut, dar dacă nu doriți reclame nu este nicio problemă: vă puteți modifica preferințele oricând.

Puteți să vă răzgândiți în orice moment și să vă retrageți consimțământul/să renunțați la utilizarea datelor dumneavoastră pentru comunicări și publicitate personalizate, inclusiv la crearea de segmente de public personalizate și audiențe asemănătoare, făcând clic aici. Citiți politica noastră de confidențialitate"