Trucuri pentru pisoi mai fericiți


Familie
31/07/2020

Să îți faci pisoiul mai fericit e mai simplu decât crezi. Pe lângă mâncare bună și multă dragoste, iată câteva sfaturi care îl vor face să toarcă.

Doi sunt mai fericiți decât unul

Pisicile pot părea animale solitare, dar majoritatea își doresc companie. Dacă nu stai foarte mult timp alături de pisica ta, este o idee bună să mai adopți încă un prieten. Nu numai că pisica ta nu se va simți singură, dar este și mai puțin probabil să strice ceva în timpul zilei dacă are cu cine să se joace.

doua pisici

Lasă geanta de transport deschisă

Dacă pisica ta asociază geanta de transport numai cu mersul la veterinar și cu drumurile mai lungi cu mașina, atunci va fi cu atât mai greu să o convingi să intre în geantă când trebuie să plecați. Lasă geanta deschisă pe podea și lasă pisica să se obișnuiască cu geanta de transport în joacă. Până și drumurile la veterinar vor deveni mai ușoare.

Fiecare pisică cu propria litieră

Dacă ai mai multe pisici și suficient spațiu, este recomandat să ai câte o litieră pentru fiecare pisică. Unele pisici nu sunt foarte încântate să împartă acest spațiu intim și mai există și situațiile în care doi pisoi ar avea nevoie să folosească litiera în același timp.

Pune mâncarea pe o suprafață întinsă

Dacă pisica ta mănâncă prea repede, o soluție simplă este să pui mâncarea pe o farfurie întinsă. Acest lucru va prelungi timpul în care termină porția și în plus îi va proteja mustățile care nu se mai presează de marginea castronului de fiecare dată când mănâncă.

Pune o cutie pe birou atunci când lucrezi

De câte ori începi să lucrezi pe laptop pisica ta devine foarte interesată de taste? Sau te împiedică să citești ceva considerând că documentele tale sunt cel mai bun culcuș? Oferă-i un loc al ei mult mai confortabil. Pune o cutie de carton pe biroul pe care lucrezi și află cum e să ai un companion de muncă liniștit care nu încearcă să te distragă la fiecare pas.

o pisica langa laptop

Testează sfaturile de mai sus și bucură-te de un pisoi mai fericit și mai cuminte. Nu uita că un element esențial pentru ca toți membrii familiei să rămână fericiți și sănătoși este curățenia. Menține impecabile toate suprafețele cu un detergent universal special creat pentru casele care se bucură de un animal de companie, cum este și Mr. Proper Pets. De la zonele unde ai culcușul și mâncarea pisoiului până la zona litierei, detergentul este special creat pentru ca tu și pisicile tale să vă bucurați de un spațiu curat și sigur.