Top 5 insule pentru concediul tău vara asta


Familie
17/06/2020

Tu unde mergi vara asta? Sperăm că te vei relaxa pe o insulă, cu un cocktail cu umbreluță în mână, admirând valurile care se sparg de țărm.

Dacă nu, măcar poți mirosi ca un bărbat care face asta, cu noul Old Spice Santorini. Mirosul verii e în sfârșit aici! Așa că ce mai aștepți? Fă-ți bagajele și hotărăște-te care dintre cele 5 insule recomandate de noi vrei s-o vizitezi.

1. Santorini, Grecia

grecia

Prima pe listă este, desigur, Santorini. Aceasta este insula pe care trebuie să o vezi măcar o dată în viață. Apusurile spectaculoase, muzica de buna calitate, dansurile tradiționale, preparatele din fructe de mare, istoria incredibila și vilele cu acoperiș albastru inconfundabil sunt motive suficiente pentru a alege Santorini. Dacă tot ajungi acolo, nu rata turul vulcanului și al izvoarelor fierbinți. Vei putea vedea craterul vulcanului, vei atinge pietrele de lavă și vei simți vibrațiile vulcanului de sub apă.

2. Ibiza, Spania

priveliste frumoasa

Când spui Ibiza te gândești imediat la viața de noapte. Și pe bună dreptate, deoarece orașul Ibiza are cea mai mare concentrație de cluburi și discoteci față de oricare alt oraș din Europa. Cu toate acestea, insula nu și-a pierdut farmecul tradițional. Nordul insulei este acoperit de livezi de măslini, smochini, migdali și coline înverzite. Ibiza este renumită şi pentru peisajele sale naturale spectaculoase. Dacă ajungi pe insulă, vizitează și Cala d’Hort. Vei obține niște poze perfecte pentru contul tău de Instagram.

3. Capri, Italia

pestera cu apa

Cu siguranță ai auzit de Capri până acum. Trebuie să știi că are toate motivele să fie una dintre cele mai celebre destinații de vacanță din Europa. Capri pare că îți oferă tot ce ai putea visa - de la mâncarea care va impresiona și cei mai critici experți culinari până la peisaje care te vor lăsa fără suflare, străzi pietonale fermecătoare și shopping de lux. Insula este faimoasă pentru Grota Albastră și țărmul stâncos.

4. Tenerife, Spania

plaja

Tenerife este una dintre cele mai aglomerate dintre insulele Canare. Și pe bună dreptate! Situată atât de aproape de Africa, îți va oferi un peisaj incredibil de divers și spectaculos. Explorează peștera piraților - Poris de Candelaria, ia telefericul pentru a vizita vulcanul activ și observă balenele din locurile special amenajate. Tenerife nu va dezamăgi nici pe cei mai aventuroși turiști.

5. Mykonos, Greece

grecia

Mykonos are tot ce ți-ai putea dori. Viață de noapte, arhitectură de neuitat și plaje de vis. Dacă adaugi pe listă mâncarea grecească și sporturile nautice, precum windsurfing, kitesurfing sau scufundări, poți înțelege de ce este una dintre cele mai populare destinații din lume.