Sfaturi de la prietenii Youtil pentru un timp mai plăcut alături de partener


Familie
15/05/2020

Am primit în total aproximativ 7000 de sfaturi de la prietenii Youtil.

Aceștia au fost dispuși să ne răspundă și să ne povestească cum reușesc ei să treacă peste această perioadă în care #stămacasă. Am selectat cele mai creative, utile și amuzante sfaturi într-o serie de articole, pentru a ne ajuta să facem față cu brio perioadei următoare.

În cazul în care ești acasă cu partenerul tău, probabil că rutina, lucratul de acasă, copiii, lipsa socializării sau a timpului doar pentru tine poate să vă afecteze relația. Ce este de făcut? Iată câteva idei pentru activități care să vă conecteze și să vă facă relația de cuplu mai puternică.

Sfat #73 - Muncă de echipă

Un scop comun poate să vă îmbunătățească relația și să vă aducă zâmbetul pe buze. Alegeți-vă un proiect în casă pe care îl tot amânați – poate să fie văruitul unei camere, redecorarea apartamentului, cumpărarea de plante sau reorganizarea balconului într-un spațiu de relaxare și citit. În plus, vă veți transforma casa într-un spațiu extrem de plăcut si de prietenos cu locatarii ei .

Sfat #5503 - Endorfinele binefăcătoare

Apucați-vă de sport împreună – poate vă comandați două biciclete de interior, faceți un curs online de yoga sau cardio ori pur și simplu vă începeți ziua cu puțină gimnastică împreună. Sportul vă va face să vă simțiți bine fizic și psihic, iar faptul că îl practicați împreună vă va oferi o motivație în plus.

Sfat #1937 - „Ieșiți” la un film

Faceți niște popcorn, asezați-vă comod și vizionați filmele voastre preferate. Poate veți descoperi un serial nou care să vă placă amândurora și veți uita de plictiseală garantat.

Alte idei jucăușe:

Sfat #2756 - Puneți muzică și dansați de parcă nimeni nu vă vede

Sfat #35 - Organizați o cină romantică în...sufragerie , cu vin, mâncare sofisticată și lumânări

Sfat #4017 - Luați-vă timp dimineața doar pentru voi doi și savurați o cafea pe balcon, așa cum nu făceați mai niciodată înainte, când vă grăbeați să ajungeți la birou. Provocați-vă la o competiție pe XBOX

Sfat #1707 - Jucați boardgames – există câteva care pot fi jucate și în doi

Sfat #80 - Gătiți împreună