Idei de costume de Haloween pentru adulți si copii


Familie
29/09/2020

Haloween este una dintre cele mai amuzante sărbători și un prilej perfect pentru a vă simți bine în familie.

Cum petrecerile cu multă lume nu sunt indicate în perioada aceasta, puteți în continuare să vă bucurați de eveniment, organizând petrecerea acasă, în familie. Iată mai jos câteva costume care vor ieși grozav în poze și vă vor aduce o seară plăcută împreună.

Cine a furat dovleacul

Ce poate fi mai simpatic decât să-ți îmbraci micuțul în dovlecel, în timp ce voi doi sunteți costumați în hoții de dovleci. Din fericire, nu ai nevoie de costume foarte complicate. Părinții pot purta bluze cu dungi negre și albe împreună cu pantaloni negri de hoț. Singurul costum care vă va solicita un pic va fi cel de dovleac. Dar la cât de drăguț va arăta micuțul după, credem că merită efortul, nu-i așa?

copil imbracat ca un dovleac de halloween

Familia de vrăjitori

Imaginați-vă că sunteți vrăjitori și vrăjitoare și costumați-vă în consecință. Fiecare dintre voi are câte o putere specială și, în plus, preferințe dintre cele mai diverse – zburatul pe mătură, smoothie-ul din broaște râioase sau petrecerile sub lună plină. Gândiți-vă la tot felul de roluri haioase și puneți-vă imaginația la contribuție. Sigur nu vă veți plictisi!

familie de halloween

O familie un pic...altfel

Îți mai amintești de familia Adams? Poate că erau cam ciudați, dar asta nu le știrbea deloc farmecul personal. Creați-vă propria versiune a acestei familii deosebite și realizați costumul din ce aveți prin casă. O pudră albă pentru machiaj și o fâșie de bandaj pot face minuni.

familie de halloween

Ahoy!

Dacă micuții tăi sunt pasionați de pirați și de aventurile lor pe mările învolburate, niște costume de pirați sunt la îndemână pentru întreaga familie. Veți avea nevoie doar de pălăriile de pirați, niște săbii de jucărie (care se găsesc ușor printre jucăriile lor), tradiționalele patch-uri negre (ușor de făcut acasă) și poate niște tatuaje temporare de pirat. Să înceapă aventura!

copil cu palarie de pirat