Filme de văzut cu familia de Paște


Familie
9/04/2020

Paștele reprezintă o serie de momente de fericire și bucurie de care trebuie să profităm din plin.

V-am pregătit o listă de filme de Paște pe care să le poți viziona împreună cu cei dragi.

Peter Rabbit

Peter Rabbit este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina de legume a unui fermier.

Hop

Şomerul Fred O'Hare îl calcă din greşeală cu maşina pe Iepuraşul de Paşti. Obligat să-l ia pe acesta acasă până se reface, Fred va avea de suportat cel mai incomod oaspete văzut pe faţa pământului.

Cinci eroi de legendă (Rise of the Guardians)

Cinci eroi de legendă (Rise of the Guardians) este un film american de animație fantastic de aventură de familie 3D din 2012 bazat pe seria de cărți nepublicate în momentul apariției filmului The Guardians of Childhood de William Jozce. Personajele principale sunt celebre în lumea copilăriei: North (Moș Crăciun), Bunnymund (Iepurașul de Paști), Sandy (Omul de Nisip), Pitch, the Boogieman (Omul Negru, Bau-Bau), Tooth (Zâna Măseluță). Filmul prezintă povestea Gardienilor care-l angajează pe Jack Frost să-l oprească pe Pitch să arunce lumea în întuneric și pentru a proteja speranțele, credințele și imaginația copiilor din întreaga lume.

Iosif, regele viselor

Iosif, regele viselor, este o animație biblică din 2000. Este inspirat de povestea biblică a copilului cu darul de a prevesti viitorul și pe care frații lui, din gelozie, îl vând unui negustor de sclavi. Iosif ajunge în egipt ca sclav în casa lui Putifar, care se atașează de el, dar soția acestuia găsește un motiv să îl arunce în temniță. Acolo, el își capătă faima de tâlcuitor de vise.

Zootopia (Zootropolis)

Zootopia este un orășel al animalelor, în care întâlnim vulpoiul ce vorbește necontenit și foarte repede, și care este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Cinstitul iepuraș Judy, care visează să devină polițist, va face echipă cu Nick, după ce devin țintele unei conspirații. Astfel se descoperă că dușmanii naturali pot deveni uneori chiar prieteni.

Misterul Înălțării

Povestea Învierii lui Isus, văzută prin ochii unui necredincios. Clavius, un tribun militar roman, și Lucius, ajutorul său, primesc misiunea de a afla unde a dispărut trupul lui Iisus din mormânt, după răstignire.

Dumnezeu pentru o zi

Bruce locuiește în orașul Buffalo și este un ziarist angajat la un post TV local. Acesta este plăcut de spectatori, însă se consideră ghinionist. Bruce crede că Dumnezeu (jucat de Morgan Freeman) nu îl ascultă dar, într-un final, acesta i se arată și îi dă șansa să aibă puterile Lui. Bruce, pe durata filmului, observă că slujba lui Dumnezeu nu este chiar atât de ușoară.

Sperăm ca această listă să tea jute să găsești filmul potrivit pentru fiecare zi din această perioadă. Urmărește cât mai multe filme alături de familia ta și intrați în spiritul sărbătorilor de Paște cu ajutorul acestor povești.