Cum să organizezi o petrecere în grădină


Familie
31/07/2020

Vrei să organizezi o petrecere în grădină? Iată de ce ai nevoie pentru a te asigura că petrecerea ta va fi un succes:

Decorațiun

Orice petrecere reușită în aer liber are nevoie de atmosferă. Poate că nu ai licurici, dar poți crea unii din instalații de exterior, felinare electrice agățate în copaci și diverse lămpi solare. Nu e nevoie de foarte multă lumină dacă îţi doreşti o atmosferă de poveste, dar nici întuneric nu trebuie să fie. Decorează masa în funcție de tematica petrecerii și adaugă fețe de masă și vaze cu flori pentru un efect mai vesel. Poți atârna deasupra mesei pom poms din hârtie colorată pentru a crea un efect mai spectaculos.

Băuturi și mâncare

Poți încerca tradiționalul grătar sau poți fi creativ. Amenajează o vatră în curte și fă un gulaș la ceaun. Poți opta pentru pește în locul cărnii roșii, alături de sortimente diferite de salată și sosuri. Seara, puteți prăji bezele la foc. Nu uitați de gustările reci – quiche-uri, sandvișuri sau biscuiți sărați. Cât despre băuturi, ai grijă să existe suficientă gheață. De aceea, ar trebui să ai la îndemână un frigider sau o ladă frigorifică. Pe parcursul zilei, oferă-le oaspeților limonadă în carafe de sticlă „decorate” pe interior cu felii de lămâie și portocale. Vei obține un aranjament la îndemână, numai bun de pozat. Odată ce au plecat musafirii, folosește Fairy Extra+ și vei spăla vasele mai ușor, cu un minim de efort.

oala cuarata si murdara

Jocuri

Suntem convinși că ai discuții interesante cu prietenii tăi, dar un pic de ludic nu strică nimănui. Asigură-te că ai la dispoziție boardgames, iar în timpul zilei amenajează un teren de badminton, un colț de darts sau o masă de ping-pong.

Oaspeții nepoftiți

Include o soluție în planurile tale și pentru oaspeții care vin neinvitați – țânțarii. Poți folosi lumânările cu citronella, perfecte pentru a acoperi suprafețe de până la un metru în aer liber. Poți încerca de asemenea și aparatele electrice de exterior contra țânțarilor.