Cum să faci mai interesantă până și cea mai simplă rețetă de clătite


Familie
9/09/2020

Cu siguranță că tu și familia ta aveți deja acea rețetă de clătite care nu dezamăgește niciodată nici pe cel mai pretențios membru al familiei, dar te-ai gândit vreodată cum ai putea să transformi desertul preferat al copilăriei într-o masă mult mai interesantă?

1. O masă numai cu clătite

Desertul preferat al copilăriei poate fi transformat oricând în felul perfect pentru un brunch de weekend sau pentru o masă plăcută în familie. Reinventează rețeta de clătite cu tot felul de umpluturi sărate în funcție de preferințe. Dacă nu ai inspirație, gândește-te la ingredientele pe care le găsești pe pizza. Indiferent ce ai alege, mozzarella este un ingredient esențial pentru această rețetă delicioasă. Ca să completezi perfect masa, folosește exact aceleași clătite și pentru desert.

lipie cu cascaval

2. Combinații neașteptate

Poți organiza o mică surpriză dulce pentru toată familia și să organizezi o mică petrecere cu clătite. E mai ușor decât pare. Folosești rețeta preferată și faci clătitele ca de obicei, dar în loc de un simplu sos de ciocolată sau de dulceață, pregătește pe masă o varietate cât mai mare de toppinguri delicioase. Bucățele de ciocolată, bomboane, fructe de toate felurile, alune și nuci, absolut orice ingredient vă place poate fi un topping nou care să reinventeze o rețetă clasică. Dacă îți faci griji pentru vasele murdare care se vor aduna după un astfel de festin, nu uita că Fairy Etra+ este întotdeauna gata să facă spălatul vaselor mai ușor.

fructe

3. Un mic dejun altfel

Când te gândești la micul dejun, probabil că ai în minte omleta, iaurtul cu fructe sau sandvișurile cu tot felul de combinații. Alte popoare însă mănâncă lucruri foarte diferite la micul dejun și ne-am gândit că nu ar strica să ne inspirăm un pic pentru a ne bucura de mai multă varietate.

Clătite franțuzești cu hrișcă – se pot consuma cu diferite sosuri de legume sau cu brânzeturi.

Clătite etiopiene din făină de teff – merg de minune cu tocană de legume sau cu carne.

Clătite indoneziene din făină de orez și nucă de cocos – pot încorpora o varietate de topping-uri, de la fructe feliate la brânză rasă.

Clătite suerdeze cu cartofi – au în compoziție carne de porc prăjită și diferite legume sau fructe de pădure.

Poți încerca aceste idei separat sau poți să le combini în funcție de preferințele celor dragi, important este să vă bucurați de o masă distractivă împreună și să reinventați constant cele mai frumoase tradiții de familie.