Cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day pentru jumătatea ta


Familie
26/09/2023

Cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day pentru jumătatea ta


Ziua îndrăgostiților se sărbătorește pe 14 februarie. Această sărbătoare a iubirii respectată în întreaga lume aduce zâmbetul pe buzele multor îndrăgostiți de peste tot. Dar cu această sărbătoare vine și o provocare, găsirea cadoului perfect pentru jumătatea ta. Care este oare cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților? 


În rândurile ce urmează vom discuta despre însemnătatea și obiceiurile specifice Valentine’s Day și îți vom pregăti niște sugestii pentru a impresiona cu cadoul perfect!


De-a lungul istoriei există cel puțin trei sfinți diferiți cu numele Valentin sau Valentinus, toți fiind martirizați. O legendă susține că Valentin a fost un preot care a slujit în secolul al III-lea la Roma. Când împăratul Claudius al II-lea a decis că bărbații singuri sunt soldați mai buni decât cei cu soții și familii, a interzis căsătoria pentru tinerii bărbați. Valentin, dându-și seama de nedreptatea decretului, l-a sfidat pe Claudius și a continuat să oficieze în secret căsătorii pentru tinerii îndrăgostiți.


Până la mijlocul secolului al XVIII-lea, prietenii și iubiții din toate clasele sociale făceau schimb de mici semne de afecțiune sau de bilețele scrise de mână, iar până în 1900, datorită îmbunătățirii tehnologiei de imprimare, cărțile tipărite au început să înlocuiască scrisorile scrise. 


Felicitările gata făcute erau o modalitate ușoară pentru oameni de a-și exprima emoțiile într-o perioadă în care exprimarea directă a sentimentelor era descurajată. Taxele poștale mai ieftine au contribuit, de asemenea, la creșterea popularității trimiterii felicitărilor de Ziua Îndrăgostiților.


În ziua de astăzi în schimb, am găsit și alte posibile cadouri pentru pentru persoana iubită. Astfel, oricare este bugetul pe care îl aloci acestei sărbători, noi ți-am pregătit niște sugestii care îți vor fi mai mult ca sigur de ajutor!

 

Periuța de dinți Oral-B iO10

 

Cea mai modernă periuță de dinți electrică de la Oral-B este un cadou potrivit pentru oricine este pasionat de tehnologie. SENZORUL DE PRESIUNE INTELIGENT semnalizează roșu, alb sau verde pentru a te avertiza dacă periezi prea tare, prea încet sau cu presiunea potrivită. 


Funcția 3D TEETH TRACKING cu Inteligență artificială pentru monitorizarea periajului pe suprafețele din față, de sus și din spate ale dinților te ghidează către cea mai buna curățare. AFIȘAJUL COLOR INTERACTIV oferă informații importante, inclusiv modurile de periere și memento-urile pentru înlocuirea capului; te salută atunci când pornești și îți oferă un zambet pentru un periaj bine realizat!

 

Braun Series 9 Pro

 

Cel mai performant aparat de ras de la Braun este o alegere perfectă pentru bărbatul special din viața ta! Tehnologia, eficiența și durabilitatea sunt ceea ce definesc acest aparat. Cel mai avansat aparat de ras de până acum de la Braun, noua serie 9 Pro, are un cap de barbierit inovator cu 5 elemente. Include noul sistem de tundere ProLift conceput pentru a tăia ușor firele de păr groase, indiferent dacă este vorba de o barbă de 1, 3 sau 7 zile. Tehnologia unică Sonic de la Braun ajuta la captarea ușoară a mai multor fire de păr cu cele 10.000 de microvibratii.

 

 

Braun Silk-epil 9 Felx

 

Dacă credeai că aparatul perfect de epilat feminin este doar o legendă, sa știi că acesta este o realitate! Dacă erai în căutarea unui cadou perfect pentru o doamnă sau domnișoară din viața ta, ai ajuns unde trebuie! 


Braun Silk-epil 9 Flex este primul epilator din lume pentru femei, cu un cap complet flexibil pentru o îndepărtare mai ușoară a părului. Având pensete late, lungi și cu acțiune în profunzime, epilatorul Silk-épil 9 Flex îndepărtează cu precizie chiar și cele mai scurte fire de par, pe care ceara nu le poate prinde. Tehnologia SensoSmart™ îți ghidează epilatul cu o lumină roșie, pentru a te asigura că se aplica presiunea corectă.

 

 

Pachet cadou Old Spice

 

Cele mai fresh cadouri vin cu siguranță de la Old Spice! Pachetele cu gel de duș, deodorant și loțiune după ras vor face orice bărbat să se bucure de atenția primită! Iar aromele proaspete și cool îl vor face să se simtă cu adevărat cel mai iubit!

 

Set Cadou Gillette Venus

 

Orice doamnă sau domnișoară se va bucura de un set cadou Gillette Venus. Nimic nu se compară cu accesoriile perfecte pentru un epilat…perfect! Dacă alegi acest cadou, jumătatea ta va aprecia cu siguranta atenția la detalii pe care o acorzi în ceea ce o privește!