Cele mai cele sfaturi de la prietenii Youtil


Familie
15/05/2020

Am primit în total aproximativ 7000 de sfaturi de la prietenii Youtil.

Aceștia au fost dispuși să ne răspundă și să ne povestească cum reușesc ei să treacă peste această perioadă în care #stămacasă. Am selectat cele mai creative, utile și amuzante sfaturi într-o serie de articole, pentru a ne ajuta să facem față cu brio perioadei următoare.

În acest articol ne-am hotărât să abordăm lucrurile mai relaxat, să facem un top mai altfel și să vă arătăm și vouă care au fost cele mai cele răspunsuri.

Așadar, care este trucul tău util pentru a face față acestei perioade?

Cele mai scurte sfaturi:

#1941 răbdarea #6785 dormitul

Cele mai utilizate 20 de cuvinte:

Acasă, optimism, familie, creativitate, citit, pictat, desen, cărți, gătit, rețete, filme, jocuri, muzică, sport, meditație, apel, curățenie, mască, învățat,

Cel mai nesponsorizat sfat care ar trebui sponsorizat:

#756 Spăl vasele cu Fairy, spăl rufele cu Ariel & Lenor, mă răsfăț apoi cu Pantene și ofer în dar Old Spice - astfel, întreaga casă este curată atât din punct de vedere fizic, cât și energetic, iar oamenii din ea sunt fericiți, optimiști și relaxați.

Cel mai de invidiat sfat:

#87 În fiecare zi ies afară deoarece stau la casă. Cel mai de vacanță sfat: #264 De ce să nu profităm de timpul petrecut acasă? De ce să nu luăm această pauză de la nebunia de zi cu zi, de la aglomerație, ca pe un concediu? Unde ne simțim mai bine decât acasă? Niciunde. Nici în cel mai bun hotel de 5 stele.

Cel mai perseverent sfat:

#3298 Mă focusez pe domeniul meu principal, muzica clasică. Cânt la flaut cât de mult pot în fiecare zi, chiar și câte 4 - 5 ore.

Cel mai tehnologic răspuns:

#1503 Stăm în casă și ne jucăm pe calculator, laptop, telefon, tabletă, xbox etc. Acum este o perioadă foarte bună pentru gameri.

Cel mai neplăcut sfat pentru vecinii care dorm târziu:

#4536 Înainte de orice, când mă trezesc, pornesc boxele la maxim și dansez.

Cel mai de student sfat:

#1324 Învăț pentru licență. Se pare că spaima licenței este mai mare decât COVID-19.

Cel mai răsfățat sfat:

#5028 Somnul de amiază! Sperăm că topul nostru ți-a adus măcar un zâmbet pe buze și că vei citi și restul articolelor pentru a afla și restul sfaturilor utile scrise de prietenii Youtil pentru toți cei care au rămas în pană de idei în această perioadă. Până la sfârșitul acestei perioade, nu uita însă de cel mai important sfat: Stai acasă!