Cele mai apreciate cadouri de majorat


Familie
29/09/2020

Cadourile de majorat nu trebuie să însemne o mică avere, chiar dacă această vârstă merită sărbătorită cu un cadou puțin mai special decât de obicei.

În lista de mai jos vei găsi o varietate de idei, iar cel puțin una te va face să spui „asta o să îi iau”.

1. Mereu cu căștile în urechi?

Atunci asigură-te că sunt niște căști de calitate, create special pentru pasionații de muzică. În aceeași categorie te poți gândi și la o boxă portabilă care să îl însoțească pe sărbătorit în aventurile ce vor urma.

2. Interesat de vintage?

Atunci un aparat foto ca pe vremuri și câteva role de film vor fi începutul unui nou hobby. O altă variantă nostalgică poate fi și un pick-up și câteva discuri de vinyl cu artiștii lui preferați.

3. Pasionat de filme?

Atunci un videoproiector va fi soluția perfectă pentru transformarea fiecărei seri într-o experiență ca la cinematograf.

4. Încurajează-i creativitatea

Viitorul sărbătorit este o fire creativă, dar încă nu s-a specializat pe un anumit domeniu? Atunci o cameră video sau un aparat foto (modern de această dată) s-ar putea să fie îndrumarea de care nici nu știa că are nevoie.

5. Moștenire de familie

Colierul de perle al bunicii sau ceasul din tinerețe al tatălui este încă în cutia cu amintiri a familiei? Dacă ai o piesă specială cu încărcătură istorică pentru întreaga familie atunci aniversarea de 18 ani s-ar putea să fie momentul perfect să dai moștenirea mai departe.

6. O fire mai practică

Fă-i un cadou care să fie și plăcut și practic. Umple un coș cât de mare cu toate produsele preferate ale sărbătoritului, de la dulciuri și obiecte mici, până la produsele de îngrijire pe care știi că le folosește. Pentru fete încearcă un set întreg de produse Pantene, care să conțină șampon, balsam și mască, iar pentru băieți încearcă produsele Old Spice și adaugă în coș de la deodorant până la gel de duș și loțiune aftershave.

7. Un cadou pe termen lung

Fă-i cadou un abonament la ceva ce îl pasionează deja pe sărbătorit, fie că este abonamentul pe un an la revista preferată sau la o sală de sport, această variantă de cadou va reuși să îl bucure lună de lună pe tot parcursul vârstei de 18 ani.

8. Un curs pentru pasiunile sale

Normal că tinerii sunt autodidacți și învață online o grămadă de lucruri, dar de multe ori acest stil de învățare nu se compară cu experiența completă a unui curs unde poți schimba opinii cu specialiști din domeniu și îți poți face prieteni cu pasiuni comune.

9. Școala de șoferi

De multe ori vedem în filme cum adolescenții de 18 ani primesc de aniversarea lor o mașină, dar un lucru esențial pe care îl omitem este că înainte de mașină este necesar permisul de conducere. Fă-i o surpriză sărbătoritului și mergeți împreună pentru a-l înscrie la școala de șoferi. Abia după finalizarea cu succes a examenului veți putea hotărî împreună dacă cumpărarea unei mașini este următorul pas de făcut.

10. Ceva ce își dorește

Dacă asculți cu atenție, cu siguranță vei observa că sărbătoritul bate anumite apropouri despre un anume cadou pe care nu îl cere direct. Ascultă cu atenție când îți spune cât de mult și-ar dori să meargă la un anume concert sau cât de tare visează la o chitară nouă. Ideea perfectă de cadou se poate ascunde chiar în spusele sale.