Cea mai simplă rețetă din bucătăria italiană


Familie
28/10/2020

Bucătăria italiană este pe cât de populară și delicioasă, pe atât de variată și surprinzătoare.

Îi folosim rețetele pentru cinele romantice în doi sau pentru serile memorabile cu întreaga familie, două tipuri de evenimente pentru care suntem dispuși să investim mult timp și atenție. Dar ce să pregătim când ne e poftă de paste și vrem să fie totul gata imediat? Răspunsul este simplu:

Paste cu pesto

Ingrediente:

paste - în funcție de preferință ulei de măsline busuioc parmezan un cățel de usturoi sâmburi de pin / nuci / alune Cashew sare și piper

Mod de preparare:

Fierbe pastele ca de obicei, în funcție de instrucțiunile de pe ambalaj.

Mixează într-un vas frunzele de busuioc, uleiul, usturoiul şi sâmburii de pin sau înlocuitorul acestora. După ce ingredientele au devenit o pastă omogenă, adaugă parmezanul și piperul.

Scurge pastele de apă, adaugă deasupra sosul de Pesto făcut în casă și amestecă bine, până când sosul a ajuns să învelească fiecare pastă în parte.

Secretul este să alegi pastele tale preferate, iar după ce stăpânești această rețetă simplă la perfecție, te poți aventura mai departe și să încerci să faci chiar tu și pastele. Poți încerca să faci Gnocchi, această rețetă fiind foarte simplu de realizat și de cei mai nepricepuți bucătari care au totuși poftă de ceva nou.

Ca masa să fie cu adevărat rapidă, după ce ai terminat de mâncat, spală imediat și farfuria, tacâmurile și ustensilele pe care le-ai folosit. Cu un detergent cum este Fairy Platinum vei termina mai repede decât ai mâncat porția delicioasă de paste.

Dacă ți-a mai rămas sos de pesto, pune-l la rece și experimentează aceeași rețetă utilizând paste diferite. Alege-ți varianta favorită și bucură-te de savorile din Italia în mai puțin de 10 minute.