Cadouri de Moș Nicolae pentru El


Familie
20/11/2020

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și încă nu știi ce să-i pui în ghetuțe? Ți-am pregătit câteva sugestii de care poți ține cont pentru a-i oferi un cadou care să-i placă.

Cadouri pentru cei energici Iubitului tău îi place să facă sport?

Atunci îți recomandăm să-i cumperi, dacă nu are deja, un smartwatch care să se potrivească cu sportul lui preferat. Tot pe aceeași listă intră și echipamentul sportiv special pentru alergat, trekking sau orice alt sport practicat. Alege-i ceva de calitate, care să-i amintească de tine de fiecare dată când practică sportul lui preferat. Pentru a face cadoul și mai interesant, personalizează-i una din etichetele din interior, imprimând un mesaj scurt. Va fi o surpriză plăcută când va pune echipamentul sportiv la spălat!

Cadouri pentru aventurieri

Prietenul tău este genul care se aventurează în cele mai sălbatice locuri? Atunci e simplu! Cumpără-i un cort nou sau un sac de dormit, o pereche de bocanci sau de pantaloni impermeabili. Știi tu, genul de cadouri extrem de utile, pe care bărbații le apreciază mereu.

rest in a tent

Cadouri pentru cei competitivi

Dacă iubitul tău este mai competitiv din fire, atunci va aprecia un board game sau un joc de cărți. Alege ceva amuzant, precum What do you meme sau Joking hazard, mai degrabă decât jocuri de strategie care vă vor ține ocupați ore întregi. Poți desface jocul înainte și să plasezi un mesaj-surpriză înăuntru. Orice ai decide să-i scrii, scrie-i din suflet!

board games

Cadouri pentru cei comozi

Iubitul tău nu iese cu nimic din decor și de ce ar face-o? Viața urbană, în care te întorci acasă și te uiți la seriale, este la fel de bună ca oricare altă viață. Ajută-l să se simtă și mai confortabil în zilele reci de iarnă, cumpărându-i cel mai plăcut la atingere pulover. Oferă-i unul de cașmir, sau măcar din amestec de lână și cașmir. Va fi atât de încântat de el, încât o să-l vrea să-l poarte în fiecare zi. Dacă e pasionat de ceaiuri, acum ar fi un moment bun pentru a-i oferi un ceai de calitate împreună cu un termos haios. Așa își va putea lua peste tot cu el ceaiul preferat.