Cadouri de Moș Nicolae pentru Ea


Familie
20/11/2020

Să-i pui un cadou potrivit în ghetuțe nu este simplu, mai ales dacă ea se așteaptă să-i arăți cât de mult o iubești, dându-ți seama ce-i place sau ciulind urechile de-a lungul anului la indiciile pe care ți le oferă.

Să-i pui un cadou potrivit în ghetuțe nu este simplu, mai ales dacă ea se așteaptă să-i arăți cât de mult o iubești, dându-ți seama ce-i place sau ciulind urechile de-a lungul anului la indiciile pe care ți le oferă. Totuși nu e momentul să intri în panică. Ți-am pregătit o selecție de cadouri care vor fi apreciate.

Produse cosmetice

mancare si plante

Poate suna a clișeu, dar nu prea ai cum să dai greș cumpărându-i produse cosmetice. Nu-ți recomandăm să te aventurezi pe tărâmurile parfumurilor decât dacă știi exact ce-i place. Poți să-i completezi parfumul pe care deja îl poartă cu gelul de duș și crema de corp din aceeași gamă sau să-i oferi un set cadou de spa de la un magazin specializat. În definitiv, ce femeie nu vrea să fie răsfățată?!

Bijuteriile

man putting jewelry on girl

Deși sunt perfecte pentru a fi puse în ghetuțe pentru că încap perfect, bijuteriile pot să-ți dea bătăi de cap și, mai ales, de portofel. Dacă are un magazin preferat de bijuterii, poți încerca să-i cumperi de acolo, iar dacă îi plac pandantivele, poți adăuga unul nou pe brățara ei, cu un mesaj drăguț, de la Pandora.

Vouchere

gift card

Un alt cadou mic, dar totuși prețios, poate să fie un voucher la magazinul ei preferat de haine sau de pantofi. Crede-ne, niciodată nu sunt suficiente! Și dacă vrei să plusezi, te poți oferi să o însoțești la shopping, dacă ești suficient de curajos.

Surpriză!

a man cooking

Dacă ești genul creativ sau ai vrea măcar să pari, poți încerca să-i oferi cadou o experiență anul acesta de Moș Nicolae. Știm că opțiunile s-au redus drastic în pandemie, dar tocmai aici intervine creativitatea ta. Pregătește-i o cină romantică pretențioasă în cele mai mici detalii sau organizează o seară la cinema, folosindu-te de un proiector și de un film cumpărat de pe net, care știi că i-ar plăcea. Prepară tu popcornul și fă-i un masaj înainte, spunându-i că acest cinematograf oferă servicii premium.