Activități distractive pentru a consolida relația tată-fiu


Familie
27/01/2023

Salut, domnilor! Pentru că ziua Tatălui și Fiului se serbează în luna martie, v-am pregătit câteva idei de petrecut timp împreună, care vor crea o legătură puternică și vor ajuta relația.

Nimic exagerat sau lacrimogen, doar activități bărbătești care vă oferă adrenalina, aventura și conectarea de care aveți nevoie. Chiar dacă la sfârșitul zilei nu veți declara „Te iubesc”, când petreceți timp împreună arătați că vă pasă.

Construiți ceva împreună

Probabil că tatăl tău are deja un set de instrumente, așa că nu veți porni totul de la zero. De asemenea, ați avea nevoie de un banc de lucru pentru a pune pe picioare orice proiect. Internetul este plin de proiecte de făcut împreună chiar și pentru începători, de exemplu un suport pentru scule, un raft din lemn, un raft de cărți din cutii de lemn sau un scaun de camping. Sau puteți începe pur și simplu să reparați ceva din casă și așa vei elimina și câteva sarcini de pe lista tatălui tău.

Dar nu uitați că, indiferent de proiectul pe care îl alegeți, acesta este doar un mijloc, scopul este să vă distrați împreună și să vă bucurăm de compania celuilalt.

În sălbăticie

Nu multe lucruri sunt la fel de sălbatice și distractive precum camparea pe munte. Acum ai ocazia să-i arăți tatălui tău că ești un bărbat adevărat, care știe să aprindă focul sau să ridice cortul. Alegeți un loc care are și un lac în apropiere, unde puteți pescui și găti propria masă de la zero. Mâncarea aduce oamenii împreună.

Road trip

Rezervați un weekend doar pentru voi doi și vizitați împreună zona țării în care a crescut tatăl tău - aceasta este o ocazie excelentă de a aduce câteva amintiri în discuție și de a vă apropia unul de celălalt prin puterea poveștilor. Și lasă-l pe el să conducă mașina. Există puține lucruri mai satisfăcătoare decât să simți acea libertate de a ajunge unde vrei când vrei. Bărbații de-a lungul istoriei nici nu puteau visa la asta!

O aventură împreună

Și vorbind despre mașini, bătrânului tău îi place viteza? Ei bine, atunci am activitatea perfectă pentru voi - Go-Carts. Faceți parte din aceeași echipă sau concurați unul împotriva celuilalt. Mai simplu, puteți lua bicicletele ruginite din garaj pentru a că plimba pe un traseu de biciclete sau măcar în parc, dacă nu vreți să ieșiți din oraș. Și pentru ceva mult mai 2021, parașutismul cu realitate augmentată îți oferă senzația unică de cădere liberă fără căderea efectivă . Iar pentru ceva mai la îndemână, puteți oricând concura unul împotriva celuilalt într-un joc Playstation. Dar orice ați alege, nu uitați că trebuie să fie ceva bărbătesc și distractiv!