3 Proiecte DIY din frunze pentru tine și copilul tău


Familie
25/10/2021

În ultimele săptămâni, gradele din termometre au scăzut vizibil, iar odată cu ele și numărul activităților pe care le facem afară alături de micuții noștri.

Toamna își intră în drepturi, dar acest lucru nu ar trebuie să ne îngrijoreze, ci din contră, să ne motiveze în a găsi noi modalități de a petrece timpul alături de cei mici. Tocmai de aceea, în acest articol veți găsi trei idei simple prin care puteți muta distracția de afară în casă.

Devino un Picasso al frunzelor

Totul începe cu o plimbare în parc pentru a găsi cele mai potrivite „pânze de pictat”. Alegeți frunzele ruginii care abia au căzut și care oferă o suprafața de acoperire mare, precum stejarul sau arțarul. Tot ce mai aveți nevoie este un set de culori acrilice și puțină creativitate, iar cât ai zice „pom”, tu și micuțul tău veți transforma fiecare frunză într-o mică operă de artă.

desen

Decorează casa cu o ghirlandă din frunze uscate

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o sfoară subțire, o grămăjoară de frunze, puțină răbdare și puțină îndemânare. Secretul este ca frunzele pe care le alegeți să fie destul de verzi, în așa fel încât să nu aibă o textură casantă atunci când le agățați de sfoară. Ele vor deveni aurii cu timpul, odată ce ghirlanda va fi pusă la loc de cinste.

Oferă-i celui mic o coroniță din frunze

Începutul toamnei e cel mai bun moment să-l înveți pe cel mic că, uneori, nu e nevoie să iei premiul întâi ca să primești o coroniță, ci ți-o poți face chiar și singur. Va avea nevoie doar câteva frunze cât mai divers colorate, iar pentru un plus un plus la capitolul originalitate, câteva flori de câmp.

copil care sta intins printre frunze

Descoperă în articolele următoare și mai multe idei despre cum îți poți petrece timpul liber într-o mod relaxant și, cel mai important, util.