3 idei de costume de Halloween pentru toată familia


Familie
25/10/2021

Iată 3 idei de costume de Halloween care funcționează pentru orice familie, indiferent cât de mică sau de mare.

Echipajul de marinari

Veți avea nevoie de o bluză în dungi, o pălărie albă de hârtie, un binoclu real sau improvizat, iar orice alt accesoriu disponibil este deja bonus. Puteți face parte din același echipaj de marinari, sau dacă vreți să duceți costumele la următorul nivel, puteți avea diferite roluri: o persoană este comandantul, poate unul dintre voi va fi un pirat înspăimântător, sau poate chiar o sirenă.

mama cu copil care se joaca

O trupă rock

Jeans, ghete și jachete de piele, accesorii cu ținte, cămăși în carouri, ochelari de soare... știi deja cum arată o vedetă rock. Recreează atmosfera unei astfel de ținute folosind articolele din dulapul tău, îți garantăm că vei găsi ceva potrivit, indiferent de stilul pe care îl abordezi în zilele obișnuite.

Poți adăuga extensii de păr colorate, poate puțin machiaj mai dramatic și să nu uităm de părul tapat. Puteți avea o trupă anume în minte sau puteți să vă bazați pe o imagine generală, important este să vă distrați împreună ca o trupă, dar și ca o familie.

banda muzicala

Un grup de pescari

Adaptează ținuta pentru ploaie într-un costum de Halloween pentru toată familia. Pelerina de ploaie și cizmele de cauciuc sunt deja gata de distracție. Adaugă și o undiță improvizată și, adaugă un strop de culoare realizând un pește haios din hârtie, pe care să îl atașezi la capătul undiței.

tata care se joaca cu doi copii

De la mic la mare, aceste idei de costume se vor potrivi tuturor membrilor familiei. Le vor aminti adulților cum este să fii copil, iar celor mici le vor oferi un moment în care să simtă că aparțin unei familii unite și fericite.