3 idei de costume de Halloween pentru cupluri


Familie
25/10/2021

Ți-am pregătit 3 idei care te vor ajuta să găsești inspirația pentru costumul vostru de Halloween chiar în lucrurile de care vă bucurați împreună.

Un cuplu din filmul vostru preferat

Care este filmul vostru preferat? Asta este prima întrebare. Fie că este vorba despre un film super celebru, un SF, o comedie romantică din anii 2000 sau poate chiar un basm clasic pentru copii, lumea cinematografiei este o sursă de inspirație foarte bună pentru această perioadă a anului.

noaptea de halloween

Un cuplu dintr-un tablou celebru

Dacă nu aveți în minte un tablou anume, caută online o listă cu cele mai celebre tablouri din lume. O să fiți surprinși când veți observa că le știți pe majoritatea. Aflați mai multe informații despre tablou în sine, pentru a afla dacă povestea respectivă vă reprezintă și pe voi. În cazul în care vă place foarte tare un tablou cu un singur protagonist, unul dintre voi poate fi artistul care a realizat tabloul, iar celălalt să fie lucrarea în sine.

Cea mai mare inspirație: celălalt

Costumați-vă în partenerul vostru. Pe cât de simplu sună, pe atât de amuzant este. Puteți să faceți schimb de haine, sau să folosiți asta ca o ocazie de mers la cumpărături. Fiecare poate alege câteva articole vestimentare pentru celălalt, adăugați puțin machiaj și găsiți o modalitate prin care să imitați tunsoarea partenerului și este garantat că veți avea cele mai haioase costume de Halloween de până acum.

Indiferent dacă veți purta din nou hainele respective sau decideți să le oferiți o viață nouă și să le dați mai departe, spălați toate articolele cu detergentul Ariel Pods All-in-One.

Sperăm că aceste idei v-au ajutat să vă găsiți inspirația și v-au oferit un prilej de conversație despre lucrurile care vă plac amândurora.