3 farse de 1 aprilie de care să se amuze toată familia


Familie
26/01/2023

În acest articol vei găsi 3 farse de 1 aprilie pe care le poți face alături de copilul tău pentru a-i păcăli pe ceilalți membri ai familiei.

1 aprilie este o sărbătoare plină de momente amuzante și un moment prielnic să îl înveți pe cel mic câteva lucruri despre simțul umorului.

Ideea acestor farse este să îi arăți celui mic cum poate realiza niște farse haioase, dar care să nu facă pe nimeni să se simtă prost.

Farse de 1 aprilie pentru părinți: E gata cina!

La cină, imediat după ce sunteți toți așezați, rugați un membru al familiei să aducă ceva din altă cameră. Schimbați toate farfuriile cu mâncare cu unele goale, în afară de farfuria celui care a plecat. Când se întoarce, toți vă prefaceți că ați terminat masa deja.

cina intr-o familie mare

Ai întârziat!

Treziți-vă foarte devreme în dimineața de 1 aprilie și dați ceasul înainte cu cel puțin o oră. Mergeți amândoi și treziți ceilalți membri ai familiei spunându-le că vor întârzia la școală sau la birou și savurați împreună momentul de haos în care toată lumea se trezește în grabă. Ca nimeni să nu se supere de sperietură, dacă tot v-ați trezit de fapt la timp, luați micul dejun împreună și amuzați-vă de cele mai amuzante momente.

Telefonul fără fir

Pentru această idee de farsă, aveți nevoie de două telefoane mobile. De pe un telefon veți suna un membru al familiei, iar de pe celălalt telefon un al doilea membru. Puneți ambele telefoane pe difuzor și amuzați-vă de confuzia celor doi apelați. Fiecare va crede că cealaltă persoană a sunat și vor ajunge să se contrazică cine pe cine a sunat de fapt. Aveți grijă să nu vă dați de gol când râdeți și nu uitați să dezvăluiți farsa înainte ca cineva să se supere.
two mobile phones

Distrați-vă și vedeți cum această experiență amuzantă vă va apropia ca familie, dar îi va și arăta celui mic de ce simțul umorului este o calitate pe care merită să o dezvoltați împreună.