FAMILIE

7 sandwich-uri perfecte pentru pachețelul de școală

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

7 sandwich-uri perfecte pentru pachețelul de școală

7 sandwich-uri perfecte pentru pachețelul de școală retete pachet scoala copil mancare sanatoasa

Iată ce ar trebui să conțină pachețelul de școală și cum putem schimba câteva elemente pentru a obține un sandwich sănătos, proaspăt și hrănitor. Sandwich-urile sunt o gustare sățioasă, ușor de pregătit, dar mai ales pe placul celor mici. Astăzi venim cu câteva idei de rețete și câteva sugestii de alimente care îți vor menține copilul sănătos și fericit.

Sandwich cu brânză și castravete

Aveți nevoie de pâine cu semințe, unsă cu puțin unt, o felie de brânză feta și un castravete. Este un sandwich foarte sănătos și gustos, dar și ușor de pregătit.

Sandwich cu ton și salată

Pentru acest sandwich aveți nevoie de ton din conservă, așezat pe o felie de pâine unsă cu unt, stropit cu foarte puțină zeamă de lămâie și asezonat cu o frunză proaspătă de salată verde.

Sandwich cu ou fiert și legume

Pentru acest sandwich aveți nevoie de un ou care să nu fie nici prea fiert, nici prea moale. Folosiți o chiflă rotundă din care să scoateți miezul și puneți în ea oul fiert, apoi roșii, castraveți, ardei, morcovi, ridichi și salată verde.

Sandwich pizza

În maxim 5 minute, gustarea de prânz a copilului tău este gata. Ai nevoie de patru felii de pâine (prăjite la toaster), o roșie tăiată felii, 125g mozzarella și două felii de șuncă.

Sandwich cu curcan și cremă de brânză

Aveți nevoie de patru felii de pâine integrală, pe care le ungeți apoi cu o cremă de brânză, peste care așezați două felii de șuncă de curcan și o felie de salată verde. Simplu și rapid!

Sandwich cu carne

Aveți nevoie de o lipie integrală, frunze de salată, carne gătită la cuptor sau piept de curcan la grill, tăiat feliuțe.

Sandwich cu omletă și avocado

Aceasta este o gustare cât se poate de simplă. Omleta trebuie preparată într-o tigaie, fără ulei. În omleta din 1-2 ouă puteți pune un pic de brânză rasă și ardei gras. Sandwich-ul se va asezona apoi cu felii subțiri de avocado.

Încurajați-vă copilul să se spele pe mâini înainte de fiecare masă, cu un săpun antibacterian. Safeguard s-a dovedit clinic că este potrivit pentru utilizarea zilnică și pentru protecția întregii familii.

Iar seara, insistați ca cel mic să se spele pe dinți pentru a vă asigura că are o dantură frumoasă și sănătoasă.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri