CASĂ YOUTILATĂ

Ce nu știai despre curățarea obiectelor pentru casă

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Știai că există lucruri peste care treci fără să îți dai seama atunci când faci curat? Și totuși, exact aceste lucruri pline de microbi și de bacterii.

9 lucruri pe care nu știai că trebuie să le cureți lucruri de curatat curatenie in casa curatenie apartament curatenie generala sfaturi pentru curatenie organizarea casei sfaturi curatenie generala curatenie in casa curatenia de primavara

Înainte de a te apuca de curățenie, aruncă un ochi peste această listă în care enumerăm lucrurile pe care nu te-ai gândi că trebuie să le cureți.

1. Telecomanda

De câte ori pe zi atingi telecomanda? Și de câte ori ai curâțat-o până acum? Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Virginia, telecomenzile sunt contaminate cu viruși reci. Pentru a scăpa de acești germeni, trebuie să cureți telecomanda cel puțin o dată pe săptămână. Pune puțin dezinfectant pe o cârpă și șterge cu încredere.

2. Peria de păr

Nu este suficient să scoți părul din perie. De fapt, cel puțin o dată pe lună, ar trebui să speli peria de păr cu detergent și să o lași să se usuce peste noapte.

3. Mașina de spălat

Chiar și mașina de spălat este plină de bacterii. Dacă hainele tale miros puțin ciudat după ce le-ai spălat, atunci este timpul să cureți mașina de spălat. Din fericire acest procedeu nu necesită mult efort din partea ta. Doar lasă mașina să funcționeze la programul cu cea mai fierbinte apă. Adaugă puțin oțet și detergent de rufe.

4. Becurile

Cum becurile sunt din ce în ce mai des înlocuite cu becuri de tip LED, asta înseamnă că pot strânge mai mult praf. Iar asta se întâmplă din cauza duratei de „viață” a becului, care se mărește considerabil. LED-urile au o durată de funcționare de aproximativ 13 ani, iar asta înseamnă foarte mult praf adunat. Așadar, becul trebuie curățat de praf cel puțin odată pe lună.

5. Draperiile

Draperiile trebuie aspirate sau scuturate de praf cel puțin odată pe lună, întrucât aici se adună multe bacterii. Odată pe an este bine să le și speli. Pentru un plus de prospețime și o curățare în profunzime, utilizează Ariel 3în1 PODs.

6. Para de duș

Para de duș poate fi unul dintre locurile cele mai pline de germeni din casa ta. Și totuși o neglijăm atunci când ne îngrijim casa. Astfel, dacă vrei să eviți ca bacteriile să ajungă pe pielea ta curată, atunci curăță para de duș cu o periuță de dinți și un dezinfectant, cel puțin odată pe săptămână.

7. Întrerupătoarele

Atingi întrerupătoarele infestate de germeni cel puțin de câteva ori pe zi. Acestea ar trebui curățate de două ori pe săptămână cu dezinfectant.

8. Cheile

Și cheile tale sunt pline de microbi, dar dacă le cureți în mod regulat cu dezinfectant, poți reduce considerabil numărul germenilor.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri