Tips & tricks pentru cele mai dificile provocări în curățarea podelelor


Casă Youtilată
2/08/2021

Să dai cu mopul nu este printre activitățile tale preferate. Și cine te poate învinovăți?!

Mopurile clasice cu găleata sunt o mare bătaie de cap. Iar unele pete par a fi imposibil de îndepărtat. Din fericire, inovațiile din zona curățeniei te scutesc de mult timp și efort.

Cel mai bun prieten al omului

Să ai un cățel sau o pisicuță poate să fie minunat, dar nu și atunci când vine vorba de curățenie. Părul fin este imposibil de luat cu mopul obișnuit, ce să mai vorbim despre murdăria din locurile greu accesibile. În plus, vei folosi mopul extrem de des, mai ales dacă ai un puiuț care de abia “învață să folosească toaleta”. De aceea, noi îți recomandăm lavetele uscate pentru mopul Swiffer, special create pentru a capta și a reține praful, murdăria și părul fin de animale. După ce ai folosit lavetele uscate pentru mop, le poți încerca și pe cele umede, ideal pentru parchet, podele din lemn, gresie sau linoleum. Marele avantaj – vei curăța mult mai ușor petele încăpățânate cu ajutorul benzii verzi și nu va mai trebui să scoți găleata și mopul pentru a curăța murdăria care se creează ad-hoc. Cu alte cuvinte, muuuult timp economisit!

swiffer

Cei mici fac cea mai mare mizerie\n\nAi un copil mic sau un bebeluș și ai început diversificarea? Este incredibil câtă mizerie fac cei mic sau în ce locuri poate să ajungă piureul de morcov, batoanele de sfeclă sau tarta de broccoli de la prânz. Din fericire, mopul cu lavete umede de la Swiffer are un cap flexibil, ce se rotește 360° și permite curățarea locurilor greu accesibile, cum ar fi sub canapele, paturi și mașini de spălat vase.

Pete vechi, soluții noi

Atunci când te confrunți cu petele vechi sau greu de îndepărtat de pe podea, soluția nu este frecatul podelelor, ci tot lavetele umede de la Swiffer. Datorită design-ului texturat și a soluției puternice de curățare cu care sunt îmbibate, sunt extrem de eficiente în îndepărtarea murdăriei dificile. Pentru cele mai încăpățânate pete, folosește banda verde care îndepărtează și cele mai dificile pete.

Curățenie în timp record

Tocmai ai aflat că urmează să primești o vizită surpriză de la niște rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp? Înainte să începi să alegi către mop și găleată, gândește-te cum ai putea să rezolvi criza de timp într-un mod isteț. Timpul este o resursă din ce în ce mai prețioasă, de aceea noi îți recomandăm...ai ghicit – tot lavetele umede pentru mop de la Swiffer. Uită de apă, găleată și de detergent și folosește cu încredere acest lavete umede care se fixează ușor în spațiile speciale de pe mop și absorb, dizolvă și rețin murdăria.