Casă Youtilată
5/02/2024

1. Lasă mașina de spălat să facă treaba în locul tău

Unul dintre cele mai mari mituri în privința spălatului automat este că e nevoie să clătești vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase. De fapt, este suficient să arunci resturile de mâncare rămase și le poți pune direct în mașină fără să-ți faci griji că nu o să se spele bine. Cu detergentul potrivit pentru mașina de spălat vase, nu ai urme sau bătăi de cap.

2. Folosește ciclurile de spălare scurte sau eco

Cu Fairy Platinum Plus, nu e nevoie ca mașina ta de spălat să spele la temperaturi mari sau să apelezi la ciclurile lungi pentru a te asigura că nu rămâi cu urme enervante după spălare. Capsulele se dizolvă mai repede decât tabletele dure, fiind eficiente chiar și în ciclurile eco sau ciclurile scurte.

3. Așază vasele în mașină imediat după masă

Închide ochii și imaginează-ți o chiuveta plină de vase murdare, acum respiră și vizualizează cum vasele dispar treptat din chiuvetă. Nu e nicio meditație magică, ci modul în care va arăta viața ta de acum încolo dacă folosești detergentul potrivit pentru mașina de spălat. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să-i convingi pe membrii familiei să-și ducă farfuria în mașina de spălat vase imediat după ce au mâncat.

4. Cine a spus că pusul vaselor la spălat este un task plictisitor?!

Chiar și cei mici pot contribui la spălatul vaselor, mai ales atunci când ai o mașină de spălat vase. Inventează o poveste despre cum mașina de spălat mănâncă resturile de pe farfuriile voastre, dă-i un nume mașinii și cheamă-i pe cei mici s-o hrănească după fiecare masă. Dacă copiii tăi sunt mai mari, creează un obicei din a pune muzica lor preferată și a strânge masa...în pași de dans.

5. Testează gratuit Fairy Platinum Plus

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt când îți spunem că viața ta se va schimba datorită capsulelor Fairy Platinum Plus. Încearcă și tu gratuit formula Fairy Platinum Plus, ce curăță mai bine urmele dificile de mâncare*. Comandă acum gratuit kitul tău pentru mașina de spălat vase, iar noi ți-l livrăm acasă, fără costuri.

* față de toate celelalte produse Fairy din România