Știința din spatele capsulelor noastre Ariel All-in-1 PODS


Casă Youtilată
27/03/2024

Știința din spatele capsulelor noastre Ariel All-in-1 PODS

Capsulele Ariel All-in-1 PODS conțin tot ce ai nevoie pentru haine excepțional de curate, totul într-o capsulă puternică. Indiferent de dificultatea petelor, capsulele Ariel All-in-1 PODS oferă rezultate remarcabile de fiecare dată, chiar și la temperaturi scăzute.

 

DIN CE SUNT FĂCUTE CAPSULELE ARIEL PODS?

Capsulele Ariel All-in-1 PODS sunt făcute dintr-o peliculă solubilă în apă, care se dizolvă rapid la contactul cu apa și nu contribuie la poluarea cu plastic sau microplastic, conform Regulamentului UE privind Microparticulele de Polimeri Sintetici. Capsulele Ariel All-in-1 PODS fac viața de zi cu zi mai ușoară pentru toată lumea, deoarece sunt pre-dozate și compacte, datorită compartimentelor separate. Aceasta înseamnă că poți curăța cu ușurință hainele fără grijă!

Știai că pelicula solubilă în apă al capsulelor Ariel All-in-1 PODS au un rol vital în obținerea curățeniei excepționale a rufelor tale? Această peliculă separă ingredientele capsulelor Ariel All-in-1 PODS® până când acestea ajung în mașina de spălat. Acest lucru ajută la livrarea unei performanțe de curățare excepționale, chiar și la temperaturi scăzute. Spălarea la temperaturi scăzute ajută cu economisirea energiei și reduce emisiile de carbon generate de hainele tale, deoarece încălzirea apei pentru spălare generează cele mai mari emisii de carbon în timpul acestui proces. 

Tehnologie inteligentă este utilizată pentru a realiza pelicula solubilă în apă pentru capsulele Ariel All-in-1 PODS – asigurându-se că acestea rămân intacte când sunt uscate (ajutându-te să depozitezi în siguranță detergentul până la următoarea spălare), dar se dizolvă complet la contactul cu apa în timpul spălării, când sunt plasate corect în mașina de spălat înaintea hainelor. 

 

Descoperă traseul unei pelicule solubile în apă Ariel All-in-1 PODS!

Traseul unei pelicule din capsule de detergent

Descoperă mai multe fapte despre știința din spatele capsulelor noastre Ariel All-in-1 PODS!

       

       

FAQ

Din ce este făcută pelicula capsulelor de detergent Ariel PODS?

Pelicula capsulelor Ariel PODS este făcută dintr-o folie solubilă în apă, care este creata utilizând Alcool Polivinilic (PVOH sau PVA) – un material bine cunoscut și de încredere, utilizat de peste 20 de ani într-o gamă largă de articole de uz cotidian. De asemenea, poate fi găsit în alimente, medicamente, cosmetice și multe produse de uz casnic. PVOH / PVA se dizolvă complet la contactul cu apa în timpul spălării, îndeplinește toate criteriile de siguranță regulamentare și nu contribuie la poluarea cu plastic sau microplastic, conform Regulamentului UE privind Microparticulele de Polimeri Sintetici. Tehnologie inteligentă este utilizată pentru a asigura că pelicula rămâne puternică atunci când este uscată (ajutându-vă să stocați în siguranță detergentul până la următoarea spălare), dar se dizolvă rapid în timpul spălării.

Sunt peliculele folosite biodegradabile?

Peliculele solubile în apă utilizate la capsulele Ariel se dizolvă complet la contactul cu apa, nu contribuie la poluarea cu microplastic și sunt concepute pentru a fi sigure pentru mediu. Folia solubilă în apă îndeplinește toate criteriile de siguranță regulamentare. Folia îndeplinește de asemenea criteriile de biodegradabilitate ale OCDE 301 (OCDE 301B), care sunt utilizate de agențiile de reglementare din întreaga lume.

Ce este alcoolul polivinilic? Este un plastic?

Detergentul utilizat pentru capsulele All-in-1 Ariel PODS este închis într-o peliculă solubilă în apă care se dizolvă complet la contactul cu apa în timpul spălării, îndeplinește toate criteriile de siguranță regulamentare și nu contribuie la poluarea cu microplastic, conform Regulamentului UE privind Microparticulele de Polimeri Sintetici. Această peliculă este realizată predominant din polimeri pe bază de Alcool Polivinilic (sau PVOH sau PVA, pe scurt) – un material bine cunoscut și sigur, utilizat de peste 20 de ani în produse de uz cotidian. Principalele componente ale polimerilor pe bază de Alcool Polivinilic sunt Gazul Etilen și Acidul Acetic. Acestea sunt ingrediente foarte comune întâlnite în viața de zi cu zi. Gazul Etilen este cel care face ca bananele să se coacă în bolul cu fructe, iar o formă diluată de Acid Acetic este utilizată în oțetul de uz casnic. Alte ingrediente comune includ materialele din surse naturale, cum ar fi glicerolul (derivat din uleiuri vegetale) pentru a crește flexibilitatea, surfactanții similari cu cei găsiți în săpunuri și șampoane pentru a îmbunătăți solubilitatea. Tehnologia inteligentă este utilizată pentru a combina aceste ingrediente pentru a crea pelicula PVOH solubilă în apă, utilizată pentru capsulele Ariel All in 1 PODS.

Pentru ce altceva este utilizat alcoolul polivinilic?

Alcoolul Polivinilic (PVOH sau PVA) este un material bine cunoscut și sigur, care a fost utilizat de peste 20 de ani în produse de uz cotidian. Similar, PVOH / PVA a fost aprobat de organismele de reglementare din întreaga lume pentru utilizare în produse alimentare, de exemplu, ca agent de îngroșare în alimente precum înghețata, iaurtul și ciocolata, și ca acoperire protectoare pentru cereale, fructe uscate și nuci. Similar, este aprobat pentru ambalaje, tablete cu eliberare prelungită, picături pentru ochi, sutura medicală, loțiuni, unguente, mascara, eyeliner și multe alte articole de îngrijire a sănătății și frumuseții

Este PVOH sigur pentru mine și pentru mediu? Cauzează poluare cu plastic?

Numeroase articole, rapoarte tehnice și evaluări ale agențiilor guvernamentale oferă dovezi puternice de susținere a siguranței peliculei solubile în apă care se dizolvă complet la contactul cu apa în timpul spălării, îndeplinește criteriile de siguranță regulamentare și nu contribuie la poluarea cu plastic sau microplastic, conform Regulamentului UE privind Microparticulele de Polimeri Sintetici. Utilizarea sigură a acestei folii PVOH / PVA este bine documentată și este comun utilizată în multe produse de consum, inclusiv alimente, medicamente și articole de frumusețe. Siguranța și utilizarea acestui material PVOH / PVA sunt documentate și recunoscute de Agenția pentru Protecția Mediului din SUA (EPA) – care acordă PVOH / PVA statutul de alegere mai sigură – Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA), Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA).