Sfaturi pentru economisire a energiei care chiar funcționează


Casă Youtilată
21/02/2023

Sfaturi pentru economisire a energiei care chiar funcționează


Având în vedere că economisirea energiei este un subiect relevant al momentului din cauza creșterii costului vieții, probabil te întrebi cum poți economisi energie și bani acasă.

Am pus laolaltă aceste sfaturi ușoare pe care le poți integra în viața de zi cu zi, pentru a te ajuta să economisești energie, să reduci costurile facturilor și să ai mai multă grijă de mediul înconjurător.

Redu temperatura

Nu numai că temperaturile mai scăzute reduc amprenta noastră de carbon prin utilizarea unei cantități mai mici de energie, dar ajută și la reducerea costurilor facturilor de energie.

Scăderea temperaturii în timp ce speli vasele de mână poate, de asemenea, să ajute la un consum de energie mai mic. Temperaturile mai scăzute pot reduce cu până la 50%* energia folosită la spălarea vaselor! S-ar putea să crezi că apa mai caldă face o treabă mai bună, dar chiar și în apă mai rece, detergentul de vase lichid Fairy curăță rapid grăsimea, oferindu-ți vase curate și strălucitoare!

Nu se oprește totul la chiuvetă!

Dacă ești o persoană care spală întotdeauna hainele la 40 de grade,simpla rotire a butonului mașinii de spălat mai jos poate face o mare diferență. În plus, spălarea la temperaturi mai scăzute înseamnă că hainele tale rezistă mai mult în timp, astfel încât nu ești forțat să le schimbi atât de des. Ce să nu-ți placă?!

Treci la un ciclu scurt al mașinii de spălat vase

Dacă ai o mașină de spălat vase, trecerea la un ciclu scurt te poate ajuta să economisești energie. Întotdeauna am crezut că ciclurile scurte nu funcționează pentru curățarea farfuriilor grase și pentru mâncăruri arse. Dar cu toate acestea, folosind tabletele pentru mașina de spălat vase Fairy Platinum Plus, poți folosi cicluri scurte de spălare a vaselor și să obții în continuare rezultate de curățare strălucitoare.

Fairy Platinum Plus trece rapid la treabă, chiar și într-un ciclu scurt, imediat ce capsula atinge apa! Un ciclu scurt față de o setare normală/automată economisește 33% din energia pe care o consumă mașina. Timpul mediu pentru acest ciclu este de 31 de minute - ceea ce înseamnă că ai mai mult timp de petrecut cu toate lucrurile distractive din viață, mai degrabă decât cu treburile casnice!

Oprește televizorul

E foarte ușor să apeși butonul de pe telecomandă când emisiunea ta preferată s-a închieat. Cu toate acestea, simplul fapt că scoți televizorul din priză poate facilita economia de energie, altfel televizorul va continua să consume energie chiar și atunci când nu îl utilizezi.

Stinge luminile

Părinții tăi aveau dreptate - lăsând luminile aprinse se ard bani. Una dintre cele mai ușoare modalități de a reduce consumul de energie este stingerea luminilor atunci când părăsești camera. Ai putea face un pas mai departe și să opriți lămpile și corpurile de iluminat independente pentru a reduce consumul de energie și mai mult.

Scoate telefonul din priză

Ești vinovat că îți lași telefonul conectat toată noaptea? Cu siguranță nu ești singurul, dar încărcătoarele pot continua să consume energie și atunci când sunt conectate la priză. Încearcă să încarci telefonul seara, înainte de culcare, sau în timpul zilei. În acest fel îl poți deconecta după ce a terminat de încărcarea.

În timp ce acestea sunt mici obiceiuri zilnice, în timp, ele se pot acumula pentru a economisi energie, indiferent dacă ești preocupat de creșterea facturilor sau de protejarea mediului.