Idei simple pentru a-ți organiza bucătăria mai eficient


Casă Youtilată
25/11/2022

Bucătăria, acel loc atât de important din casă și care de obicei miroase atât de bine, este deseori subestimată...în termeni de spațiu.

Dacă ai avea un bănuț pentru fiecare dată în care te-ai gândit că ți-ai dori o bucătărie mai mare. Din fericire, există soluții mai simple și mai ieftine decât cumpărarea unui apartament mai mare. Află mai jos cum îți poți organiza bucătăria mai eficient și crea impresia unui spațiu mai mare.

Borcanele salvatoare

Ți s-a întâmplat să cumperi paste și să-ți dai seama că aveai deja vreo 3 cutii uitate în dulap? Dacă toate ingredientele precum pastele, leguminoasele, făina sau condimentele ar fi fiecare în borcanul sau cutia sa, nu ți s-ar mai întâmpla asta. În plus, te-ai bucura de mult mai mult spațiu.

borcanase de depozitare pentru bucatarie

Organizatoarele de sertare

Este aproape incredibil cât de mult poate schimba lucrurile un organizator de sertar. Vei găsi mai ușor orice tacâm și nu te va mai lua durerea de cap de fiecare dată când deschizi sertarul. Cu plăcere!

sertar cu linguri si furculite

Spațiul de pe perete

Poate că ai o bucătărie mică și deja te gândești că nu mai ai loc în dulapuri nici măcar de o farfurie nouă, dar cine a spus ceva despre dulapuri? Ai cu siguranță un spațiu de depozitare la care nu te-ai gândit până acum – peretele. Poți depozita oalele voluminoase sau chiar farfuriile datorită unor rafturi speciale care îți vor elibera spațiul din dulapuri. În plus, vor oferi bucătăriei tale un aspect interesant.

perete cu farfurii

instrumente de bucatarie

Fiecare la locul lui

Din peisajul unei organizări eficiente face parte și aranjarea tuturor ustensilelor și a veselei de bucătărie pe categorii. Astfel, le vei găsi mai ușor, fără să deschizi toate dulapurile, iar bucătăria ta va arăta mai bine.

dulap cu farfurii si cani