Cum se simte temperatura de 23°C


Casă Youtilată
21/02/2023

Cum se simte temperatura de 23°C

 

Știai că poți economisi până la jumătate din energia folosită pentru a spăla vasele dacă reduci temperatura apei? 

 

Economisirea energiei este un subiect relevant al momentului. Dar, cu atât de multe informații disponibile, ceea ce căutăm cu adevărat sunt sfaturi ușoare care să ne ajute să facem economii fără a fi nevoiți să facem mari schimbări în obiceiurile noastre zilnice. De aceea, iubim modul în care scăderea temperaturii de spălare ne poate ajuta să economisim energie acasă, prin simpla reducere a cantității de energie folosită pentru a încălzi apa.

 

Fairy și-a propus de multă vreme realizarea de economii și a devenit renumit pentru produsele care fac mai mult, dar care folosesc mai puține resurse. Iar acum, Fairy este conceput pentru a oferi o curățare strălucitoare chiar și în apă rece. Dar ce înseamnă scăderea temperaturii de spălare a  vaselor noastre?

Fairy a a discutat cu consumatorii europeni pentru a găsi o temperatură care nu este nici prea fierbinte, nici prea rece. Aceasta trebuie să fie destul de confortabilă și să ajute și la economisirea facturii de energie.

Fairy a găsit această temperatură: 23°C. O reducere a temperaturii care are potențialul de a economisi până la 50% din consumul de energie pentru spălarea vaselor. Pentru a te convinge că trecerea la o temperatură de spălare a vaselor mai redusă este o alternativă bună, vă prezentăm câteva referințe utile pentru a vă arăta cum se simte de fapt această temperatură:

  • 23°C este temperatura medie a camerei și mai caldă decât o plimbare în aer liber într-o zi obișnuită de vară.

  • Se simte ca un pahar de apă care a fost lăsat un timp deoparte, sau ca apa călduță de la sfârșitul unei băi lungi.

  • Este doar puțin mai rece decât o baie într-o piscină în aer liber... dar mult mai caldă decât o baie în mare!

  • 23°C este cunoscută ca fiind temperatura Goldilocks. Nu este prea cald. Nici prea rece.

 

Se spune că este nevoie de 21 de zile pentru a forma un nou obicei. Și când acesta are potențialul de a economisi energie și bani, este ușor să încerci o temperatură mai rece de spălare a vaselor acasă. Găsește o temperatură confortabilă pentru spălarea vaselor, mai rece și descoperă modalități noi de a economisi.

Încearcă! Renunță la apa fierbinte atunci când speli vasele și începe să economisești.

*prin reducerea temperaturii de spălare de la 37°C la 23°C.