Cum să redecorezi și să te încadrezi și în buget


Casă Youtilată
23/07/2020

Învață cum poți aplica o singură regulă generală pentru a îmbunătăți asepctul casei tale.

Învață cum poți aplica o singură regulă generală pentru a îmbunătăți asepctul casei tale.

Regula este simplă: înlocuiește multe lucruri mici cu un singur lucru mai mare.

Exemple?

În sufragerie:

În loc de o grămadă de suveniruri mărunte din toate locurile în care ai fost, dar care te împiedică să ștergi praful rapid și eficient, atârnă pe perete o hartă mare și frumoasă, pe care să marchezi locurile vizitate deja. Poate fi o hartă răzuibilă, sau poți confecționa chiar tu una dacă te pasionează bricolajul.

În dormitor:

Atârnă deasupra patului un set de 3 tablouri supradimensionate, care fie alcătuiesc o imagine ca un puzzle, fie au aceeași tematică. Acest lucru va oferi personalitate camerei și o va face să pară mult mai încăpătoare. Asigură-te că asortezi pernele deocrative cu imaginile din tablouri pentru mai multă unitate.

În baie:

Dacă fiecare colț al băii tale este sufocat de o sumedenie de produse de îngrijire sau de curățenie, depozitează totul în cutii separate în funcție de categorie și ascunde cutiile într-unul dintre dulapurile disponibile. Scoate cutia cu produse de îngrijire pentru ten seara când îți faci rutina de îngrijire, cutia cu produse pentru păr când vrei să te aranjezi și tot așa. E la fel de simplu ca atunci când ai lăsa produsele în grabă pe marginea chiuvetei, doar că arată mult mai bine și este mult mai ușor de întreținut.

Această regulă se poate aplica în orice cameră, în funcție de nevoile tale. O poți aplica și pentru a organiza lucrurile mai ușor, dar și pentru a lua decizii mai înțelepte când vine vorba de decor. Cea mai bună parte? Să aplici această regulă este foarte ieftin, dacă nu chiar gratis.