Cum să menții casa curată când ai copii mici


Casă Youtilată
1/10/2021

Nu-i așa că ți-e greu să te gândești că poți menține curățenia în casă atunci când ai un prichindel prin preajmă? Avem soluția perfectă.

Mai ales când ai atâtea de făcut și timpul nu este chiar un aliat. De aceea, ți-am pregătit câteva trucuri care să-ți facă viața mai ușoară și să te scape de grija curățeniei!

1. Nu lăsa curățenia pentru sfârșitul săptămânii

Dacă strecori în fiecare zi câteva minute pe care să le dedici curățeniei, vei vedea că la sfârșitul săptămânii nu vei mai avea atât de mult de muncă și vei putea folosi timpul și energia câștigate pentru activități mai plăcute alături de familia ta.

2. Echipează-te pentru o curățare rapidă și eficientă

E important să ai mereu la îndemână instrumentele potrivite care să te ajute la curățenie. Ce te faci când cârpele mai mult întind praful și e o corvoadă să scoți în fiecare zi aspiratorul? Ei bine, pentru asta există mopul cu lavete uscate și pămătuful de la Swiffer!

Lavetele uscate captează și rețin praful, murdăria și părul. Mai mult, capul flexibil 360° al mopului are grijă să te ajute să ajungi chiar și în locurile greu accesibile cum ar fi sub canapea, frigider, sau prin colțuri și margini. Când ai terminat, pur și simplu arunci laveta folosită și gata!

Iar dacă mopul cu lavete uscate se ocupă de podele, pămătuful Swiffer captează și reține praful, părul și alergenii de la acarieni, pisici și câini, de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime. La fel, când curățenia e gata, pur și simplu arunci rezerva și ai terminat.

Astfel, curățarea devine ușoară și eficientă!

3. Transformă curățenia într-o joacă de copii

Puteți face chiar din curățenie un moment de joacă. Cei mici pot alege muzica, iar tu poți dansa în timp ce faci curat. Atât mopul cu lavete uscate cât și pămătuful de la Swiffer sunt atât de ușoare încât nu vor sta deloc în calea mișcărilor tale. Astfel, atât tu, cât și cei mici vă veți distra din plin și chiar veți aștepta cu drag momentul curățeniei!