Cum să cureți cât mai eficient mobila lucioasă de bucătărie


Casă Youtilată
5/07/2021

Fiind locul în care prepari hrana pentru întreaga familie, bucătăria este un loc care trebuie să rămână întotdeauna curat.

Iată câteva sfaturi utile care te vor ajuta să faci curat mult mai ușor în această perioadă, dar să și păstrezi un aspect plăcut al mobilei lucioase de bucătărie.

Alege un loc special în care să depozitezi alimentele înainte să le dezinfectezi

Fie că este un anumit colțișor de pe masă, de pe blat sau amplasezi o măsuță specială pentru a promova acest obicei sănătos, faptul că nu răspândești toate ambalajele nedezinfectate în întreaga bucătărie și în frigider este deja un plus. Pregătește în acest colțișor special o cârpă și produsul pe care îl folosești pentru dezinfectat pentru a face acest proces și mai ușor.

Lasă produsele esențiale de curățat la vedere

Lasă produsele pe care le folosești cel mai des la vedere, astfel încât curățenia să devină un mic efort zilnic de 5 minute în loc de o activitate complicată care să dureze o zi întreagă. Tocmai de aceea, îți recomandăm să alegi produse universale, cum ar fi Mr. Proper Hygiene Spray, care să ofere rezultatele dorite pe toate suprafețele, de la ușile lucioase și blaturile din lemn masiv până la aragaz și frigider. Astfel, vei putea curăța toate suprafețele mult mai repede, vei face și economie și nu vei aglomera suprafețele cu produse în plus.

produse de baie

Spală cârpele textile pe care le folosești cu un detergent de calitate

Probabil că ai mai auzit recomandarea de a spăla cârpele textile pe care le folosești pentru curățenie la temperaturi mari, dar vrem să îți amintim că poți să ajungi la rezultate și mai bune folosind un detergent de calitate. Acest lucru nu numai că va curăța materialele în profunzime, dar va proteja și mediul, deoarece vei putea spăla inclusiv cele mai murdare materiale la temperaturi mici.

Urmează toate aceste sfaturi și observă cum bucătăria ta rămâne curată constant, fără prea mult efort.