Cum faci curățenie într-un mod eficient


Casă Youtilată
31/05/2023

Adevărul este că, pentru mulți dintre noi, treburile casnice sunt o „corvoadă” săptămânală, pe care în mod ideal ne-ar plăcea să o evităm cu totul, deoarece ne ia din timpul „prețios” pe care l-am putea dedica relaxării noastre, familiei sau distracției.

Mătura, mopul si aspiratorul – o adevărată bătaie de cap

Să dai cu mopul și cu aspiratorul poate fi atât de obositor, mai ales dacă ai mereu de curățat câte ceva prin casă. Aspiratorul este atât de greu, iar să umpli de fiecare dată o găleată de apă pentru a șterge un mic colțișor e complet ineficient și îți ocupă foarte mult timp. În plus, mătura doar transportă murdăria dintr-un colț al casei în altul.

Dar încă nu este momentul să-ți pierzi speranța! Produsele potrivite de curățenie fac toată munca să devină simplă, rapidă și eficientă. De exemplu, noul mop Swiffer curăță podelele cât ai bate din palme, iar starter Kit-ul include lavetele uscate ce captează și rețin praful, murdăria și părul. Lavetele uscate sunt groase și au un model texturat. În combinație cu acțiunea electrostatică, acestea permit captarea și reținerea prafului în lavetă. Capul flexibil, ce se rotește 360°, curăță oriunde, chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare și canapele, precum și în colțuri sau margini.În plus, dacă ai și un prieten de companie, avem o veste bună - lavetele uscate Swiffer sunt excelente pentru eliminarea părului fin de animale.

swiffer

În plus, datorită lavetelor umede, îmbibate cu loțiune, Swiffer dizolvă, absoarbe și captează murdăria de pe suprafețe și îndepărtează petele dificile prin banda verde, oferindu-ți o podea curată, care strălucește de curățenie, cu o aromă unică de prospețime.

Problema cu praful

O problemă care deranjează din ce în ce mai tare, este praful care se acumulează în casă în timpul zilei. Tocmai pentru că ferestrele rămân deschise ore mai lungi primăvara și vara, praful și murdăria se acumulează în interiorul casei, ceea ce ne face să ștergem de dimineață până seara. Soluția de care ai nevoie este deja pe rafturile celui mai apropiat supermarket! De acolo, poți obține „aliatul” suprem pentru curățenia și curățenia generală a casei tale, și anume pămătuful Swiffer Duster Starter Kit care captează și reține praful, părul și alergenii de la acarieni, pisici și câini, de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime. Are mii de fibre pufoase, care își adaptează forma pentru a ajunge și în locurile greu accesibile.

swiffer