Cele mai bune capsule Fairy chiar și pentru un ciclu scurt!


Casă Youtilată
13/02/2024

Capsulele Fairy Platinum Plus pentru mașina de spălat vase curăță perfect, chiar și în ciclurile scurte de spălare!

Capsulele Fairy permit curățarea de două ori mai rapidă în comparație cu ciclul normal astfel economisești la factura ta de electricitate.

 

 

Fără spălare


Datorită tehnologiei unice a ciclului scurt, activată de la primele picături de apă, nu trebuie să clătești vasele înainte de a le pune în mașina de spălat vase!

 

 

Îndepărtează chiar și petele dificle


Compoziția îmbunătățită a capsulei Fairy Platinum Plus restabilește strălucirea originală a vaselor, îndepărtând sărurile și murdăria acumulată. Astfel, vasele tale devin, din nou, strălucitoare!Soluție durabilă


Deoarece nu mai este nevoie să clătești vasele înainte, cu capsula Fairy Platinum Plus, economisești apă și contribui la protejarea mediul înconjurător. În același timp, te bucuri de o curățenie excelentă a vaselor tale!

 

 

Potrivit pentru ciclurile scurte

 

Fairy Platinum Plus este o capsulă cu dizolvare rapidă și, prin urmare, asigură un rezultat impecabil chiar și în ciclurile scurte. Folosind mașina de spălat vase într-un ciclu scurt economisești timp și energie!

 

 

Protecție pentru mașina de spălat vase

Datorită compoziției sale sofisticate, capsula Fairy Platinum Plus curăță filtrul mașinii de grăsimi și ajută la îndepărtarea sărurilor, asigurând astfel că vasele și mașina de spălat rămân mereu curate.