4 sfaturi practice pentru a alege mașina de spălat vase


Casă Youtilată
18/03/2021

Când vine vorba despre tehnologie, este indicat să te documentezi dinainte.

Care este cel mai bun produs în raport calitate-preț, ce tip de mașină să aleg în funcție de necesitățile mele și ale casei, ce fac dacă am o bucătărie foarte mică, sunt doar câteva dintre întrebările la care producătorii de mașini de spălat răspund din ce în ce mai bine în ultima vreme, cu produse adaptate tuturor cerințelor.

Consum redus

Eticheta energetică este una dintre condițiile importante de care ar trebui să ținem cont atunci când vrem să cumpărăm o mașină de spălat vase. Această etichetă ne garantează două beneficii - consumul redus de energie electrică și protecția mediului înconjurător. Un aparat din clasa A++, chiar dacă are prețul de achiziție mai ridicat, ne ajuta să facem economii substanțiale de energie electrică, mai exact jumatate din energia pe care ar consuma-o un aparat din clasa B.

Capacitatea de încărcare

O capacitate de încărcare mai mare înseamnă mai mult timp economisit, iar în cazul unei familii numeroase devine un must-have. Este important să observi câte vase folosești pe parcursul unei zile, pentru a-ți alege mașina de spălat potrivită.

Dimensiune

Ai o bucătărie extrem de mică, asemenea unei chicinete? Nu dispera! Există mașini de spălat chiar și pentru tine. Cele mai mici mașini de spălat vase au lungimea unui cuptor de microunde și sunt suficient de încăpătoare pentru a spăla vasele de la o masă pentru o familie de 3 persoane.

Funcții specializate

Când vine vorba despre tehnologie, este extrem de important să înțelegem care sunt funcțiile cele mai potrivite pentru noi. Dacă suntem genul de persoane care uită să pună la spălat vasele și rămân fără tacâmuri, o mașină de spălat cu funcția rapid, care curăță, igienizează și usucă în doar 30 de minute, poate să fie o mană cerească.

Sau poți alege mașini cu un sistem avansat, care îți garantează o spălare optimă, fără să fie nevoie de pre-clătire. Tehnologiile moderne ale mașinilor de spălat vase nu doar că dau rezultate foarte bune, dar îți oferă și foarte multă flexibilitate.