4 lucruri care schimbă total aspectul casei tale


Casă Youtilată
23/07/2020

Află cum să schimbi aerul în casă în 4 moduri

Tablourile

Nu îți imagina că ai nevoie de o avere pentru a te bucura de tablouri care să ofere un aer nou casei tale. Poți cumpăra reproduceri ale artiștilor tăi preferați sau printuri digitale ale unor ilustratori contemporani pe gustul tău. Nu uita să înrămezi printul pentru a ieși și mai mult în evidență.

Ordinea

Curățenia în casă și ordonarea lucrurilor au puterea de a-ți schimba casa. Fie că ești fan Marie Kondo sau încă nu ai auzit de ea, trebuie să știi că ordonarea spațiilor cu multe lucruri și renunțarea la cele pe care nu le mai folosește va contribui la crearea de mai mult spațiu și la un trai mai plăcut. Pentru lucrurile mici aruncate prin casă, de care încă nu vrei să te desparți, cumpără cutii de ratan sau de lemn si așază-le acolo. Astfel, n-o să mai ocupe loc pe pervazuri sau pe rafturi.

Iar pentru petele vechi de pe podele sau alte urme supărătoare de pe suprafețe, folosește Mr. Proper și vor străluci din nou.

Ghirlandele luminoase

Instalațiile de lumini sub diferite forme, de la inimioare la globulețe colorate, dau un aer romantic și primitor oricărei case. Puteți să le puneți în dormitor deasupra patului, să le aranjați pe rafturile bibliotecii sau să le folosiți pentru a amenaja un colț de citit. Pentru orice încăpere le-ai folosi, vor crea o atmosferă magică în fiecare seară și vor completa spațiul ca decorațiuni interioare.

Plantele

Plantele nu sunt lucru, dar le-am inclus pe această listă pentru că au puterea miraculoasă de a schimba orice casă - o fac mai primitoare, mai verde și cu un aer mai curat. Alege plante de apartament care rezistă la căldură și care arată spectaculos. Pe lângă faptul că îți vor înfrumuseța casa, îți vor oferi și o ocupație cât se poate de relaxantă. Studiile arată că plantele ne bine dispun și combat stările depresive.