3 Tips&tricks despre cum să scapi de părul de animale din casă


Casă Youtilată
2/08/2021

Studiile arată că animalele de companie îmbunătățesc starea de spirit și reduc sentimentul de singurătate. Sunt atâtea beneficii în a avea un prieten blănos atât pentru copii, cât și pentru adulți, încât nu le vom enumera aici.

Totuși ce facem cu părul? Chiar și animalele cu părul scurt lasă o groază de păr care se strecoară în cele mai neașteptate locuri, iar curățenia folosind obișnuitele găleată, mop sau lavete uscate este insuficientă.

Din fericire, avem o veste bună. Înainte de a te întreba serios dacă un animal de companie este într-adevăr pentru tine, e bine să știi că există soluții pentru a obține casa curată la care visezi. Doar ai nevoie de soluțiile potrivite și vei vedea că e neașteptat cât de ușor faci curat!

Sfatul #1: totul începe cu podelele

Te-ai săturat să ai rotocoale de păr prin casă, care la prima adiere de vânt te fac să te simți ca în Vestul Sălbatic? Ei bine, e timpul să încerci noul mop de la Swiffer! Starter Kit-ul include mopul împreună cu lavetele uscate ce captează și rețin praful, murdăria și părul. Datorită modelului texturat și acțiunii lor electrostatice, elimină chiar și părul fin de animale. Iar capul flexibil se rotește 360° pentru ca tu să ajungi chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare și canapele, dar și prin colțuri și margini.

swiffer

Sfatul #2: elimină praful

Poate te-ai întrebat de ce găsești părul animăluțului tău în locuri în care acesta nu are acces, cum ar fi în bibliotecă, pe rafturi sau pe dulap. Acest lucru se întâmplă deoarece părul fin și ușor se lipește de praf și este transportat împreună cu praful în tot felul de locuri din casa ta. Probabil ai observat deja că lavetele obișnuite și soluțiile de curățare nu fac față deoarece ai nevoie de un produs special, cum ar fi pămătuful Swiffer. Te vei îndrăgosti de acest pămătuf care captează și reține praful, părul și alergenii de la acarieni, pisici și câini, de pe aproape orice suprafață, indiferent de înălțime. Pe lângă faptul că reține părul de la animale, curăță și spațiile greu accesibile, cum ar fi radiatoare, jaluzele, marginile ferestrelor și spațiul din spatele canapelei datorită miilor de fibre pufoase care își adaptează forma.

swiffer

Sfatul #3 – prevenția este totul

Noi credem că mai bine previi decât să cureți! Așa că îți recomandăm să folosești peria de păr regulat pentru prietenul tău blănos, să acoperi canapelele cu o cuvertură ușor de scuturat și să muți patul animăluțului pe parchet, pentru a fi mai ușor să strângi părul din jur. Iar pentru haine, folosește o rolă de scame și vei reuși să aduni chiar și cele mai mici fire de păr de pe textile.

În sfârșit, te vei putea bucura de ce este mai bun din ambele lumi – un animăluț adorabil care îți va ține companie, dar și o casă curată în care te poți relaxa așa cum meriți!