Chiar e nevoie să clătești vasele înainte de a le pune în mașina de spălat?

După ce pleacă musafiri, nu poți spăla paharele elegante de vin în mașina de spălat vase?

Am creat o listă cu 3 dintre cele mai răspândite mituri despre spălarea automată, care îți fac viața mai grea, deși mașinile de spălat vase au fost create să îți facă viața mai ușoară.

Imagine 1

MITUL 1: Trebuie să clătești vasele înainte de a așeza în mașina de spălat vase

Fals. Vasele nu au nevoie să fie clătite înainte de a fi puse în mașina de spălat vase. Tot ce trebuie să faci este să arunci resturile alimentare (acestea nu pot fi dizolvate și vor sfârși prin a înfunda filtrul mașinii de spălat vase). Iar dacă vasele tale sunt murdare după spălare, înseamnă că nu folosești un detergent eficient sau nu setezi programul potrivit. Un detergent bun pentru mașina de spălat vase ar trebui să poată curăța urmele dificile de mâncare, fără pre-clătire, chiar și după rețete precum: lasagna, dovlecei gratinați sau pește la cuptor.

Imagine 2

MITUL 2: Mașinile de spălat vase se curăță singure

Fals. Să recunoaștem, nimic din bucătărie nu se curăță singur – inclusiv mașina de spălat vase! Detergenții ineficienți nu curăță farfuriile sau mașina suficient și au nevoie de substanțe speciale de curățare pentru a le completa acțiunea. Dacă vrei să scapi de orice bătaie de cap și să ai o mașină de spălat vase curată, de la raftul de sus până la filtrul de jos, este esențial să alegi un detergent capsule all-in-one. Acest tip de detergent are puterea de a curăța chiar și cea mai încăpățânată murdărie de pe vase și din filtru. În plus, se dizolvă mai repede decât tabletele dure, fiind eficient chiar și în ciclurile eco sau ciclurile scurte.

Imagine 3

MITUL 3: Nu poți spăla articole delicate în mașina de spălat vase

Fals. Atât timp cât mașina ta de spălat vase este proiectată pentru a fi blândă cu paharele și porțelanul, și are funcția de spălare „delicată”, ar trebui să fie totul în regulă. În plus, spălând paharele de vin sau vasele delicate la mașină, ai mai mult timp pentru ceea ce-ți face plăcere. Verifică mai întâi dacă articolele tale pot fi spălate la mașina de spălat vase.

Iată cele mai frecvente mituri despre spălarea automată. Nu uita că timpul tău e prețios, iar folosirea unui detergent premium, precum Fairy Platinum Plus, te va scuti de multe. Acum poți testa fără regrete cel mai puternic detergent de la Fairy, care curăță urmele dificile de mâncare, fără pre-clătire, chiar și în ciclurile scurte sau eco.