Șampon Pantene Hair Biology Full & Vibrant

DESCRIERERE PRODUS

Șamponul Pantene Hair Biology Full & Vibrant este special conceput pentru părul fin, subțire, decolorat sau vopsit, pentru a-i oferi volum și un aspect bogat de la rădăcină până la vârf.

Cu amestecul unic de flori de lotus, Omega 9 și substanțe nutritive active Pro-V, testat de Swiss Vitamin Institute, îi va oferi părului tău un aspect vibrant, plin de viață.

Șamponul este conceput pentru a revigora fiecare fir în parte și pentru a repara daunele cauzate de coafare, minimizând fisurile de pe lungimi și vârfurile despicate.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizați acest șampon fără parabeni, coloranți și uleiuri minerale, în combinație cu balsamul și masca Pantene Hair Biology Full & Vibrant.

BENEFICII PRINCIPALE

Infuzat cu antioxidanți și ingrediente purificatoare:

  • Acid hialuronic
  • Omega 9
  • Provitamina B5

Vârsta 35+

Potrivit pentru părul creț și ondulat, cu tendință de electrizare.

 

Păr atrăgător, cu volum și mai strălucitor

Luptă împotriva îmbătrânirii părului deteriorat și a subțierii acestuia, reparând deteriorarea și oferindu-ți un păr plin de viață, cu de 2 ori mai mult volum* și mai strălucitor**.

*mai mult volum vs. părul pentru care nu s-a folosit produs **mai strălucitor vs. părul care a fost spălat cu șampon fără conținut de balsam