Balsam Pantene Repair & Protect 3 Minute Miracle

 DESCRIERE PRODUS

SER CU NUTRIENȚI PENTRU REPARAREA PĂRULUI DETERIORAT DE LA INTERIOR SPRE EXTERIOR, PENTRU 3X REZISTENȚĂ, REFACE 3 STRATURI*. DESCOPERIȚI AMESTECUL NOSTRU PRO-V îmbogățit cu lipide fortifiante, antioxidanți protectori și colagen.Pantene Pro-V Repair & Protect Miracle Serum Balsam se topește instantaneu pe părul dumneavoastră și pătrunde până în profunzimea firului de păr pentru a-i reda vitalitatea. Formula acestui tratament intensiv de îngrijire a părului ajută la repararea semnelor vizibile de deteriorare ale părului** de la prima utilizare, fără a-l îngreuna.Balsamul vă oferă o experiență atât de plăcută încât veți dori să nu îl mai dați jos!*rezistență la deranjarea coafurii** de la păr deteriorat la păr mătăsos.

BENEFICII PRINCIPALE 

Ideal pentru părul cu tendință de îngrășare

Balsamul are o formulă ușoară și delicată, fiind ideal pentru părul fin și subțire. Hidratează fiecare șuviță fără să îngreuneze firul și nu grăbește procesul de îngrășare.

3 minute

Repari stricăciunile acumulate în 3 luni în mai puțin de 3 minute și îți rămâne suficient timp liber pentru orice altceva îți dorești.

Frumusețea vine din interior

Balsamul hidratează părul din interior spre exterior și oferă părului strălucirea pe care ți-o dorești.

Păr aranjat direct din duș

Balsamul potrivit îți hidratează părul și îl ajută să se aranjeze frumos de la sine, fără efort sau ustensile sofisticate.