Oral-B iO Seria 9

DESCRIERE PRODUS

Cea mai avansată periuță Oral-B de până acum

Oral-B iO Seria 9 este dovada că limitele există doar pentru a fi depășite. Oricât de performante ar fi fost periuțele Oral-B de până acum, Seria 9 îți va întrece orice așteptări. Mai mult decât o periuță – Oral-B iO Seria 9 este cu adevărat o revoluție în îngrijirea dinților Oral-B iO Seria 9 este disponibilă în negru.

BENEFICII PRINCIPALE

Inteligență artificială & tehnologie 3D Tracking
Cele două tehnologii, împreună cu aplicația de mobil dedicată, îți vor arăta în permanență zona periată, pentru ca niciun dinte să nu rămână necurățat.

Ecran interactiv color
Tehnologie cu față aproape umană – acest lucru îl face posibil ecranul inteligent color al Seriei 9. Cu acest ecran, periuța îți spune până și “Bună dimineața” la prima utilizare din zi și „Noapte bună” la cea de dinainte de culcare.

7 moduri de periaj
Albire, curățire zilnică, dinți sensibili, curățare intensă, potejarea gingiilor, dinți super sensibili și curățarea limbii – sau șapte periuțe într-una singură.

Senzor de presiune îmbunătățit
LED-ul de pe mânerul Oral-B iO Seria 9 se va colora în verde când apeși cât trebuie pe gingii, roșu când apeși prea tare și alb când apeși prea încet.

Capăt de periaj rotund cu micro-vibrații
Capătul rotund, inspirat de medicii stomatologi, înconjoară fiecare dinte în parte și îți curăță dinții profesionist, ajutat și de micro-vibrațiile periuței.