Oral-B iO Series 6

DESCRIERE PRODUS

Tehnologie revoluțiOnară la îndemână

Oral-B iO Seria 6 este cea mai accesibilă dintre noile periuțe electrice iO. Dar asta nu o face mai puțin performantă, reușind să asigure dinților tăi senzația de curățare profesională pe care doar un medic stomatolog ți-o mai poate oferi. Oral-B iO Seria 6 vine în 2 culori: alb și gri.

BENEFICII PRINCIPALE

Inteligență artificială
Senzorii periuței detectează zona periată și stilul tău de periaj, ghidându-te pentru a-ți îmbunătăți tehnica de periaj și a obține astfel cele mai bune rezultate.

Ecran interactiv alb-negru
Prin intermediul ecranului interactiv alb-negru, periuța îți semnalizează informații și îți permite să alegi între cele 5 moduri de periaj.

Capăt de periaj rotund cu micro-vibrații
Capătul rotund, inspirat de medicii stomatologi, înconjoară fiecare dinte în parte și îți curăță dinții profesionist, ajutat și de micro-vibrațiile periuței.

Gingii protejate
Senzorul inteligent de presiune îți semnalizează când apeși prea tare pe gingii, protejându-ți-le astfel și reducând sângerările.

Periaj personalizat
Oral-B iO Seria 6 îți permite să alegi unul dintre cele 5 moduri de periaj disponibile, în funcție de preferințele și stilul tău de curățare a dinților.

Timer 2 minute
2 minute este durata recomandată de medicii stomatologi pentru un periaj. Vei ști întotdeauna când ai atins acest obiectiv datorită timerului integrat ce te va anunța printr-un semnal sonor.